Áttekintés
Szűrő

Angol nyelviskolák Londonban

Londonban gyakran úgy tűnik, hogy minden sarkon van egy angol nyelviskola, hiszen ez az egyik legnépszerűbb hely az angol nyelv tanulására. Az EF nyelviskoláit azonban semmi nem körözi le, ahol lelkes diákok százai gyűlnek össze a világ minden részéről, hogy fejlesszék angoltudásukat, és közben remekül érezzék magukat. London tényleg mindenki számára nyújt valami újat.
Eredmény

London nyelviskola

London nemcsak az Egyesült Királyság fővárosa, de egy fontos pénzügyi, politikai, kulturális, művészeti, és divatközpont is. Mi más jobb helyet találnál az angoltanulásra, mint London? A Tower of Londontól a Buckingham palotán át a Hyde parkon keresztül a színházi negyedig, soha nem fogysz majd ki a lehetőségekből, ha a szabadidőd eltöltéséről van szó. Londoni nyelviskoláink a központban helyezkednek el, így nem fogsz időt veszteni a közlekedéssel. Ne aggódj, hogy el fogsz tévedni. Koordinátoraink napi kirándulásokat, programokat szerveznek a diákoknak, hogy jobban megismerhessék ezt az igalmas várost. Hidd el, soha nem akarsz majd elmenni.

Kurzusok minden szinten

Akár kezdő vagy, aki még most ismerkedik a nyelvvel, akár haladó, akinek a kerrierjéhez szükséges a nyelvi készségeit tökéletesítenie, mindenképp biztos lehetsz benne, hogy a mi londoni nyelviskolánk a legjobb, amit találhatsz. Miért nem kezdesz neki egy speciális érdeklődésre koncentráló nyelvtanfolyamnak? Hosszútávra tervezel Londonban? Használd ki a fizetés nélküli szakmai gyakorlataink adta lehetőségeket, és szerezz londoni munkatapasztalatot, miközben angolul tanulsz, vagy készülj fel az egyetemi képzésedre, a TOEFL-re való gyakorlással. Minden szinten tapasztalt tanárok várnak rád, hogy biztos lehess benne, a legtöbbet kapod londoni nyelviskolánktól.