Áttekintés
Szűrő

Angol nyelvtanfolyamok Máltán

A máltai angol nyelvtanfolyamod leginkább egy nyaraláshoz fog hasonlítani. A mediterrán vizeiről és nyüzsgő éjszakai életéről hires Málta diákok ezreit vonzza a szigetre évről évre a világ minden tájáról. Máltai angol nyelvtanfolyamaink tökéletes összhangját nyújtják a világszínvonalú nyelvtanulásnak és a tengerparti életstílusnak.
Eredmény

Málta nyelvtanfolyam

Bár Málta a mediterrán térségben helyezkedik el Szicíliától délre, az ország hivatalos nyelve az angol, mely egy idilli helyszínné teszi az angol nyelvtanuláshoz. Máltai nyelvtanfolyamaink során a legmodernebb techológiát használjuk, valamint intenzív tanulási módszereket, melyek segítségével rövid idő latt magabiztosan kezdesz beszélni. Újonnan szerzett nyelvi készségeidet pedig gyakorolhatod a helyi lakosokon vagy a számtalan turistán, akik a fő szezon ideje alatt érkeznek erre a gyönyörű szigetre. Nem is érzed majd, hogy egy nyelvtanfolyamon veszel részt, ugyanakkor eredményeid igazolni fogják az ellenkezőjét.

Több, mint egy tengerparti város

Amikor úgy érzed, hogy némi szünetre van szükéged, és a napozáson kívül mást is csinálnál, Málta számos egyéb lehetőséget kínál. Málta némelyik templomromja idősebb az egyiptomi piramisoknál. Rengeteg vásárlási lehetőség és élénk éjszakai élet is jellemzi Máltát. Érdekel a sport? Nézz meg egy futball- vízilabda- vagy rögbimeccset, vagy iratkozz be egy sportórára. Ha pedig valami igazán egyedit szeretnél megapasztalni máltai nyelvtanfolyamod során, foglald le kurzusodat a karnevál idejére, ahol részt vehetsz álarcosbálokon, felvonulásokon és hajnalig tartó pazar ünnepségeken.