Már foglaltál az EF-nél, és kérdéseid vannak? Hívj minket a 0613278050es számon!
EF Intenzív Tanfolyam
EF Intenzív Tanfolyam

EF Intenzív Tanfolyam

Növeld az intezitást a gyorsabb fejlődés érdekében
26 Tanóra/hét
( 40 perc leckénként)
16 Általános Nyelvóra
04 Projekt óra
04 Választható tanóra (SPIN)
02 Előadás
  • Szint:
    Kezdők a haladóig
  • Tanfolyam időtartama:
    Legalább 36 hét
  • Kezdet dátuma:
    Január / április / június / szeptember

Indítsd el nemzetközi jövődet
Az általános tanfolyamunk az a program ahol a külföldi nyelvóráid elkezdődnek. Tanulhatsz tantermeken belül és kívül, ez alatt részt veszel a nyelvi órákon és a projekteken – és így felhalmozd mind azt a tudást, aminek segítségével lépéselőnyt szerezhetsz jövőd építésekor.

Minden, ami fontos
Szerezz egy biztos, stabil tudást. Az órák reggel és délután vannak, mind a tanteremben, mind pedig online felületeken. Kiegészítheted a programod egy szakmai gyakorlattal vagy önkéntes munkával.

Exkluzív akadémiai projektek
A program ideje alatt projekteken veszel részt, portfóliót készítesz, ami bemutatja mind azt, amit tanultál és megtanulod, hogyan tudsz jelentkezni akadémiai helyekre. Ez egy tökéletes módszer arra, hogy megmutasd a jövőbeli munkaadódnak mi mindent értél el a program alatt.

Tantermeken kívül
Fokozd tantermi oktatásod tanulmányi utakkal, amik segítenek a projekt munkáidban – és még arra is lesz lehetőséged, hogy ezt prezentáld csoporttársaidnak az órák valamelyikén.

Az EF Általános Nyelvtanfolyama minden EF helyszínünkön elérhető kivéve az ausztráliai és az új-zélandi iskoláinkban.

EF Learning Guarantee
EF oktatási garancia
Biztosak vagyunk abban, hogy a módszerünkkel a maximális fejlődést fogod elérni, amire garanciát vállalunk. Csupán részt kell venned az óráidon, megcsinálni az összes feladatot és minden hatodik héten lépni fogsz egy nyelvi szintet - ha nem, addig díjmentesen tanulhatsz, amíg nem éred el.