Kik vagyunk

Az EF Education First-nél hiszünk abban, hogy jobb a világ, ha az emberek megpróbálják megérteni egymást. 1965 óta az EF emberek millióinak segített, hogy új helyeket láthassanak, új kultúrákat ismerjenek meg, és új dolgokat tanuljanak a világról és önmagukról.

Kitárjuk a világot az oktatás által

Élmény-alapú tanulási programjaink – amelyek középpontjában a nyelv, az utazás, a kulturális csere és az akadémikusok állnak – segítenek, hogy az álmok lehetőséggé váljanak, minden korosztály és nemzetiség számára.

Szeretnél többet megtudni programjainkról? Pillants bele programokat itt.

Akadémiai tanulmányok

Középfokú, egyetemi és posztgraduális képzés

Középfokú, egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínálunk. Iskoláink hallgatói felvételivel a kezükben végeznek a világ legjobb egyetemeire. Kapcsolatban állunk a Hult International Business School-lal is, amely a legmagasabb rangú MBA- és alapképzési programjairól híres.

Oktatási célú utazás

Változtasd a világot az osztálytermeddé

Az EF szervezett, professzionális túrákat szervez a világ legnagyszerűbb látnivalóihoz és tájaira. Az útvonalak a tanárok és a diákok igényeihez szabhatók, bármilyen szintű oktatásban: általános, középiskolai és egyetemi szinten egyaránt. Kézműves kalandok és aktív pihenés szervezését is vállaljuk minden korosztályú és érdeklődési körű észak-amerikai ügyfelünk számára.

Tanulj nyelveket

Beszélgess a világgal 10+ nyelven

Az EF nyelvtanfolyamai segíthetnek, hogy angolul és más, széles körben beszélt nyelveken beszélgethess a világgal. Teljes mértékben akkreditált iskoláinkat a világ legizgalmasabb városaiban találod, emellett ott van Neked az English Live is – a világ legnagyobb online angol nyelvű iskolája.

Kulturális csere

Tapasztald meg az életet helyiként

Csereprogramjaink lehetőséget adnak a fiatal felnőtteknek, hogy Amerikát őshonosként, nem pedig turistaként ismerjék meg. A tipikus amerikai közösségekben élő befogadó családok biztonságos otthont biztosítanak mindazon középiskolás diákjainknak, akik egy évig külföldön tanulnak.

Globális lefedettség

A világ legkülönbözőbb időzónáiban vannak munkatársaink és irodáink, ez a széleskörű globális jelenlét pedig azt jelenti, hogy az EF soha nem alszik...

1965

ben alapították Svédországban

100+

Ország/régió

600+

Iroda és iskola

Az iparág történetéről röviden

1965-ben Bertil Hult egy csoport svéd diákot vitt az angliai Brightonba. Az ötlet egyszerű volt – a diákok nyaralásuk közben tanulnak majd angolul. Több mint 50 évvel később emberek milliói teremtenek maguknak lehetőségeket az EF-en keresztül.

 1. 1965
  Bertil Hult feltalálja az angol nyelvi utaztatás fogalmát
 2. 1970’s
  A légi közlekedés kormányzati deregulációjának köszönhetően lehetővé válik a tömegturizmus. Az EF számos új piac felé nyit olyan programjaival, mint például a középiskolásoknak szóló kulturális csereprogram
 3. 1980’s
  Az EF oktató túrákat indít az Egyesült Államokba, majd az 1988-as szöuli nyári olimpián elsőként nyújt oktatási szolgáltatásokat az olimpiai játékokhoz
 4. 1990's
  Az internet nyilvánosan hozzáférhetővé válik, és az EF elindítja a világ legnagyobb online nyelviskoláját
 5. 2000's
  Az EF felsőoktatási programokat és nemzetközi bentlakásos iskolákat nyit
 6. 2010's
  Az EF a Cambridge-i Egyetemmel együttműködésben a nyelvtanulás kutatásába fog, az ENSZ-szel együttműködve pedig egy közös globális nyári iskolai program létrehozásán dolgozik.
 7. 2020's
  Az EF betör a jövőbe, mégpedig azáltal, hogy gyorsan bővíti a hibrid tanulásra vonatkozó innovációkat, miközben történelmi kötelezettséget vállal a szén-dioxid-semlegesség mellett

EF hatás

Az EF-nél arra törekszünk, hogy jobbá tegyük a világot. Programjaink segítenek megkérdőjelezni az előítéleteket, elősegítik az empátiát, és jobb megértést teremtenek szerte a világon.

Dolgozz az EF-nél

Ha beutazni a világot, a saját utadat járni és hatást gyakorolni az a fajta karrier, amit elképzelsz magadnak, akkor Te vagy a mi emberünk.

Az EF-es karrier a nagyvállalatok kínálta támogatást és lehetőséget ötvözi a kis cégek szellemiségével és energiájával. Gondolkodó és tettre kész kollégákat keresünk – kreatív, együttműködő és motivált embereket, akiket érdekel az oktatás, a kommunikáció és az utazás.

Fénypontok

Hírek az EF világából

Keresd irodáinkat

Lépj kapcsolatba valamelyik helyi vagy a világszerte megtalálható irodáink egyikével, hogy megtudd, milyen messzire juthatsz az EF-fel