Nyelvtanulas

Nyelvtanulás Angliában

Nyelvtanulás Angliában
4.8
858
(858 értékelések)
4.8

Tanulj nyelvet Angliában, az angol nyelv hazájában. Manchestertől Bournemouthon és Oxfordon át Londonig számos lenyűgőző hely áll rendelkezésre az angliai nyelvtanulásra. 1965 óta biztosítunk nyelvtanulási lehetőséget diákjainknak Angliában, tehát bízhatsz szakértelmünkben.

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Anglia
Város: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Anglia
Város: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol

Nyelvtanulás angliában

Érdekel a nyelvtanulás Angliában? Tanulj angolul a nyelv szülőhazájában, majd használd tudásodat bárhol a világon. Az angol az egyik legfontosabb nyelv a világon az üzlet, diplomácia, pop kultúra világában és sok egyéb területen. Akár diák vagy, akár dolgozol, és üzleti vagy tanulmányi okokból szeretnél nyelvet tanulni, biztos leghetsz benne, hogy a nyelvtanulás Angliában nagy mértékben felgyorsítja a fejlődésedet. Gyorsabban elsajátítod a nyelvtant, és beszédkészséged látványosan fejlődik. Innovatív, modern kurzusunk növeli magabiztosságodat a hallgatás és szövegértés terén. Az anyanyelvi környezetnek köszönhetően a nap 24 órájában lehetőséged nyílik az órán elsíjátított készségek gyakorlására.

Úti célok Angliában

Több már 50 éve foglalkozunk angol nyelvtanulással Angliában, így igazán megbízhatsz bennünk. Számos izgalmas úti cél közül választhatsz angliai nyelvtanulásodhoz. Manchester az első számú ipari város, valamint a zene- és futballrajongók mekkája is egyben. A nyüzsgő London egy igazán nemzetközi nagyváros, és egy fontos pénzügyi, politikai és kulturális központ. Bournemouthban akár a tengerparton is tanulhatsz. Oxfordban, a világhírű egyetemi városban pedig gyakorolhatod az angoltudásod, miközben a helyi egyetemistákkal filozófiáról és regényekről beszélgetsz. Bármelyik úti célt is választod, értékes tudást szerzel angliai nyelvtanulásod során.