Anglia

Nyelvtanulás Londonban

Nyelvtanulás Londonban
4.8
577
(577 értékelések)
4.8

Diákok ezrei érkeznek Londonba angolt tanulni évről évre. Olyan sokakat vonz az angol nyelvtanulás Londonban, hogy egy egész kultúra alakult ki e köré, mely gyerekjátékká teszi új barátságok szövődését és a város felfedezését. Jelentkezz te is, és csatlakozz angol nyelvtanulási programunkhoz Londonban.

Nyelvtanulás Londonban

Ingyenes prospektus

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Anglia
Város: London
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Anglia
Város: London

Nyelvtanulás londonban

Nehéz lenne jobb helyet találni az angoltanuláshoz Londonnál. Ez a lendületes város az angol nyelv és kultúra központja évszázadok óta, és napjainkban is diákok ezrei érkeznek ide évente, hogy nyelvet tanuljanak. Nyelvtanulásod során Londonban, az angol nyelv szívében könnyedén fejlesztheted nyelvi készségeidet. Akár csak egy pár hétre, hónapra vagy évekre is jössz Londonba, biztos lehetsz benne, hogy sosem fogynak el a lehetőségek a szabadidőd eltöltésére ebben a hatalmas városban. Indulj el diáktársaiddal, és látogassátok meg a világhírű múzeumok egyikét, igyatok meg egy korsó sört egy hagyományos pubban, s nézzetek meg egy élő koncertet bármelyik napon.

Sokszínű London

Azon túl, hogy az angol anyanyelvű világ központja, London a világ egyik leginkább multikulturális nagyvárosa. Londoni iskolánkba a világ minden tájáról érkeznek diákok angolul tanulni, és Londonban valószínűleg sokkal több nemzetiség képviselteti magát, minden bármeylik másik városban a világon. Mialatt Londonban tanulsz angolul, egy olyan kis multikulturális csoport része leszel, ahol a többiek nyelvtudás is ugyanolyan szinten van, mint a tiéd. Gondosan ügyelünk arra, hogy a csoportokba ne kerüljenek ugyanolyan nemzetiségű diákok, ezzel is ösztönözve őket arra, hogy angolul, az egyetlen közös nyelven kommunikáljanak. Biztos lehetsz benne, hogy új barátokat szerzel, ha Londonba jössz angolt tanulni.