Ingyenes nyelvi tesztek

Ellenőrizd a szinted nyolc világnyelven. Pár perc alatt megkapod az eredményeket.

Értsd meg a nyelvtudásod szintjét

Használd a gyors nyelvi tesztjeinket, hogy megértsd, hol tartasz az összes nyelvben, amit tanulsz. Minden kvíz kevesebb mint 15 percet vesz igénybe.

- Mérd le objektíven a nyelvi szintedet

- Próbáld ki magad akár nyolc világnyelven

- Az eredményeket azonnal megkapod

Próbáld ki az online nyelvi tesztjeinket!

Gyakran feltett kérdések

A nyelvi tesztek eszközök arra, hogy mérjük, mennyire ismerünk egy tanult nyelvet. Számos különböző nyelvi teszt létezik, beleértve az általános nyelvi kompetencia teszteket, a nyelvtanfolyamok előtti belépési teszteket és a tanfolyam befejezése utáni záróvizsgákat.

A nyelvi tesztek képesek különböző képességeket is értékelni, mint például a szóbeli megértést, olvasást, szóbeli kifejezést, írást, szókincset és nyelvtant.

A Közös Európai Referenciakeret (KER) hat széleskörű nyelvi szintet határoz meg, amelyeket az adott szinten elérhető készségek leírásai alapján különböztetnek meg. A KER a leggyakrabban használt nyelvi szintreferencia Európában.

Megismerheted a KER szerinti szintedet egy adott nyelven, ha részt veszel egy KER-hez igazodó nyelvvizsgán. A vizsgán elért pontszámodat a KER A1, A2, B1, B2, C1 és C2 szintjei szerint adják meg.

A nyelvi tesztek pontossága nagyjából attól függ, hogy milyen tényezők jönnek szóba: a teszt kialakítása, hossza, teljessége és a vizsgázó viselkedése.

A nyelvi teszt pontosságának szükséges szintje attól függ, hogy mit akarsz kezdeni az eredményeddel. Az egyetemek felvételi döntéseiknél általában nagyon pontos nyelvi teszteket, mint a TOEFL vagy az IELTS igényelnek. Egy nyelvtanuló csak arra lehet kíváncsi, hogy hol tart a nyelvtudása, hogy tudja, halad-e. Erre a célra jobb olyan tesztet választani, ami a te általad követett tananyag szerint méri a fejlődést.

A legjobb módja a nyelvvizsgára való felkészülésnek, ha fejleszted a nyelvi készségeidet. Az alacsony tétű általános nyelvi vizsgákhoz nem kell különösebben felkészülni. Viszont, ha fizetős, nagy tétű nyelvvizsgát fogsz tenni, érdemes lehet előkészítő tanfolyamra járnod, hogy elsőre a legmagasabb pontszámot érd el. A nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok általában 8-12 hétig tartanak.

Az EF-ről

1965 óta az innováció élvonalában a nyelvoktatásban.

55+ év

Tapasztalat külföldi nyelvtanfolyamokon

600+

EF iskolák és irodák

100+

Országok EF jelenléttel