Nyelvtanulás

Tanulj nyelvet külföldön, és nyisd meg az utat az új lehetőségek felé. Egy idegen nyelv elsajátítása az egyetlen módja egy új kultúra megismerésének. 1965 óta foglalkozunk külföldi nyelvtanulással, tehát első kézből tapasztaltuk meg, mennyire kifizetődő a nyelvtanulás külföldön, anyanyelvi környezetben.

Az EF Education First tanfolyamai nemcsak az órák keretein belül segítenek fejleszteni nyelvtudásodat, de már rögtön beiratkozásod után lehetőséget nyújtanak online nyelvtanulásra is. Előtanfolyamaink segítségével a nyelvtanulás online formája is segít a nyelv gyakorlásában már a kezdetektől.

Válassz programot életkorod alapján

Nyelvtanulás külföldön

Egy új nyelv tanulásával külföldön nemcsak egy új dolgot tanulsz meg, de látóköröd is szélesedik, és máshogy fogsz a világra tekinteni. Minden nyelv egyedi, és nincs is jobb módja egy kultúra megismerésének, mint a nyelv elsajátítása. Külöldi nyelvtanulásod során időt és energiát fektetsz be egy olyan csodás dologba, melynek segítségével könnyebben tudsz kapcsolódni a körülötted lévő világhoz, bárhol is élsz. A nyelvtanulás egy hosszú folyamat, de már a kezdetektől fogva gyümölcsöző lesz számodra, hiszen új lehetőségek tárulnak eléd, számos új felfedezést teszel, és szélesebb lesz a világlátásod. Nyisd meg az utat a külföldi nyelvtanulás felé az új évben, mely hihetetlen lendületet ad majd az életedben.

Gyakorlat teszi a mestert

A nyelvtanulás egy hosszú folyamat. A gyermekeknek évekbe telik a nyelv elsajátítása. Az idegen nyelv tanulása különbözik ettől, de az intenzitás egyformán fontos. A szavak memorizálása, amely fárasztó lehet otthon, természetesen jön, hogyha az adott nyelv hazájában élsz, és teljes mértékben átadod magad a nyelvtanulásnak. A szavak, melyekre szükséged lesz, folyton előjönnek, így könnyedén rögzülni fognak. A kiejtésed is folyamatosan fejlődni fog, hiszen nap mint nap hallod az anyanyelvi beszédet. Sohasem késő, hogy elkezd a nyelvtanulást külföldön, és kurzusaink egész évben indulnak, tehát nincs mire várni, itt az idő, hogy elkezd.