Koreai nyelvtanulás

Koreai nyelvtanulás
4.6
893
(893 értékelések)
4.6

Tanuljon koreaiul Koreában, és élvezze Szöul csillogó fényeit és történelmi nevezetességeit. Akár csak az alapokat, akár a koreai nyelv minden csínját-bínját szeretnéd megtanulni, biztosan megtalálod a helyed valamelyik tanfolyamunkon, hogy elérd minden célodat.

Koreai nyelvtanulás

Ingyenes prospektus

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Korea
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Korea

Tanulj Koreában koreaiul

Tanulj Koreában koreaiul, hogy mélyebb szinten megértsd a nyelv sajátosságait. Szeretnéd megérteni, hogy mi a különbség az “annyeong hasaeyo” és az “annyeong shimnika” kifejezések között?  Életszerű körülmények között, hétköznapi helyzetekben fejlesztheted a nyelvtudásodat. Olyan emberekkel társaloghatsz, akiknek a koreai az anyanyelvük. Akkreditált kurzusainknak és magasan képzett oktatóinknak köszönhetően kellő önbizalomra és tudásra tehetsz szert ahhoz, hogy mindennapos helyzetekben koreaiul szólalj meg. Mit választanál: nyelvtankönyvből magolva tanulnál koreaiul, vagy inkább egy koreai grillétteremben tennéd magadat próbára? A leghatékonyabb és mindemellett legélvezetesebb módszere a koreai nyelv megtanulásának és megértésének az, hogy ott Koreában tanulod.

Élet a nyelviskolán kívül

Korea a csillogó fényeiről és pörgős kultúrájáról ismert, de ennél jóval többet kínál az ország. Koreai nyelvtanulóként a világ egyik legdinamikusabb városában, Szöulban találhatod magadat. A városban töltött idő alatt nem maradhat ki a királyi palota, melyet bejárva elképzelheted, milyen volt a régmúlt Koreája. A természetrajongóknak javasolt látnivaló a Pukhanszan Nemzeti Park, ahol a kirándulók jutalma gyönyörű kilátás Szöulra. Ezek mellett természetesen kóstolj meg annyi koreai ínyencséget, amennyi csak beléd fér. A rizsen és kimcshin túl rengeteg finom falat vár, személyzetünk segít majd neked valókat találni. Koreában valóban mindenki megtalálhatja a neki tetsző dolgokat. Tanulj Szöulban koreaiul, hogy megértsd a nyelv finomabb részleteit és teljesen elmerülj eben az érdekes kultúrában.