Mi lehet tökéletesebb helyszín az angol nyelvtanulásra, mint a mediterrán, napsütéses tengerpart Máltán, ahol óráid után megmártózhatsz a tengerben? Málta az ideális helyszín az angol nyelvtanulás és a tengerparti nyaralás ötvözésére. Rövid - és hosszútávú kurzusainkkal, melyeket különböző életkorú diákjainknak kínálunk, biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a neked való tanfolyamot az ideális máltai nyelvtanuláshoz.

Életkor választása

EF Nyelvtanulás Külföldön

16+ éveseknek
2-24 hét között

Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 12 nyelv és 54 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.

Helyszín: Málta

EF Nyelvi Év Külföldön

16+ éveseknek
6, 9 vagy 11 hónap

Kombináld a nyelvtanulást, szakmai tanulmányokat a folyékony nyelvtudás érdekében – élj akár 3 országban és válj többnyelvű világpolgárrá!

Helyszín: Málta

Málta nyelvtanulás

Málta, Szicíliától délre, a mediterráneum közepén ennél nem is lehetne vonzóbb célpont az angol nyelvtanuláshoz. Máltai nyelvtanulásod során ezen a kis szigeten soha nem leszel messzebb, mint egy rövid sétányira a tengerparttól. Élvezd a nyelvtanulást egy olyan helyszínen, ahová turisták ezrei özönlenek nyaralni minden évben. Óráid után felfedezheted Málta ősi templomromjait, tanulhatsz valamelyik sarki kávézó teraszán vagy akár búvárkodhatsz is a tengeren. A máltai nyelvtanulás a tökéletes módja a nyaralás és a nyelvtanulás kombinációjának.

Válaszd ki lakóhelyedet

Máltai nyelvtanulásod során választhatsz a családoknál történő elhelyezés és a diákszállás közül. A családnál történő elhelyezés nemcsak nagyobb belátást enged az igazi máltai életsítlusba, de extra gyakorlási lehetőséget ad angol anyanyelvűekkel. Az angol nyelv használata a szállásadó családdal mindenképpen felgyorsítja a nyelvtanulásodat. Ha viszont egy kicsit több önállóságra vágysz, a diákszálló az, ami neked való. Oszd meg a szállásod más diákokkal a világ minden tájáról, akik mind azért vannak ott, hogy veled együtt angolt tanuljanak. Központi elhelyezkedésű szállásaink tökéletesek, hogy könnyedén felfedezhesd Málta tengerpartjait, nevezetességeit, és részt vehess izgalmas programokban.