Nyelvtanulas

Spanyol nyelvtanulás külföldön

Spanyol nyelvtanulás külföldön
4.8
1180
(1 180 értékelések)
4.8

Spanyol nyelvtanulásod során külföldön az izgalmas kalandokat egyesítheted az intenzív nyelvtanulással. A spanyol nyelvtanulás Costa Ricán vagy Spanyolországban nemcsak sokkal élvezetesebb élmény, de többszörösen hatékonyabb is, mint otton tanulni a nyelvet. Kurzusaink ötvözik a szabadidőt és rengeteg programlehetőséget a hagyományos tanítással, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki külföldi spanyol nyelvtanulásodból.

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: SpanyolországCosta Rica
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: SpanyolországCosta Rica

Spanyol nyelvtanulás külföldön

Miért tanulnál otthon spanyolul, amikor olyan izgalmas helyeken is tanulhatsz, mint Spanyolország, vagy Costa Rica? Akár diák vagy, és erősebb spanyol nyelvtudásra, külföldi tapasztalatokra van szükséged, akár a munkádhoz van szükséged szalmai nyelvtudásod fejlesztésére, programunk segít fejleszteni nyelvtudásodat, és kiszélesíteni látókörödet. Tanulj spanyolul Spanyolországban, és fedezd fel történelmi városait és lankás vidékeit. Válaszd Costa Ricát, és csodáld meg Spanyolországban a föld biológiai sokféleségét, esetleg az időd egy részét a helyi közösségek javára is eltöltheted valamilyen önkéntes munkával.

Spanyolország vagy Costa Rica - rajtad áll

Amikor kiválasztod, hogy hol szeretnél spanyolul tanulni, fontold meg, mi a legfontosabb számodra az úti célban. Spanyolország tüzes hangulatáról és a flamencóról álmodsz? Vagy Costa Rica gyönyörű természeti szépsége vonz inkább? A döntés a te kezedben van. Bármelyiket is választod, meg fogod látni, hogy a spanyol nyelvtanulás Spanyolországban és Costa Ricán intuitív és rendkívül hatékony. Ahogy egyre jobban beszélsz spanyolul, kérdezd meg a helyieket, hol találhatod a legjobb paellát, hol vannak csendes tengerpartok távol a turistáktól vagy pedig, hogy mi történik a városban a hétvégén .