Nyelvtanulas

Olasz nyelvtanulás külföldön

Olasz nyelvtanulás külföldön
4.8
1146
(1 146 értékelések)
4.8

Az olasz nyelvtanulás külföldön a leghatékonyabb. Nincs jobb módszer egy ország és kultúrájának megismerésére, mint megtanulni a nyelvét. Olaszország több millió látogatót vonz évente szépsége, kultúrája és persze finom ételei miatt. De csak kevesen szánják rá magukat, hogy a nyelvet is megtanulják. Gyerekjáték lesz a nyelvtanulás ilyen barátságos környezetben.

Olasz nyelvtanulás külföldön

Ingyenes prospektus

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Olaszország
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Olaszország

Ismerd meg a programkategóriákat

Olasz nyelvtanulás külföldön

Tanulj olaszulj, és lásd Olaszolrszágot új szemszögből. Ha Olaszországba tervezel utazást, tanulj olaszul, és fedezd fel a helyiek által ajánlott, a szokásos turistaútvonalakon kívüli látványosságokat. Az olaszok híresen társaságkedvelők és barátságosak, és boldogan segítenek az olasz nyelv gyakorlásában. Tanuld meg a különbséget 'zuppa' és 'zeppoli' között, és látogasd meg Olaszországot, hogy meg is kóstolhasd ezekből a legfinomabbakat a világon. Tanuld meg használni a kezeidet és a testbeszédet mondanivalód hangsúlyozásához, és élvezd az olasz beszélgetéseket barátaiddal egy teljesen új módon. Kis csoportjaink és az egyéni figyelem segít megtanulni, amire szükséged van ehhez és más céljaid eléréséhez.

Túl a turizmuson

Sokan úgy vélik, az olasz a világ egyik legszebb nyelve. De az olasz több, mint egy csinos arc: ez az elsődleges nyelve a diákoknak és a művészettörténet, zene és konyhaművészet szakértőinek. Ha olaszul tanulsz, a reneszánsz kultúrával kapcsolatos tudásod és megértésed egy teljesen új szintre ér el. Ha operarajongó vagy, tanulj olaszul, és meg fogod érteni, a benne rejlő zeneiség miért ihlette meg a nem olasz zeneszerzőket is, hogy zeneműveiket olaszul írják meg. Az ételek szerelmesei, akik olaszul tanulnak, a tiszteletüket róják le a világ egyik legkedveltebb konyhaművészete előtt. Ha Olaszországba utazol, biztosan új barátokra is szert teszel.