Vissza az összes teszthez

Angol teszt

Ingyenes 15 perces angol kvíz. Azonnali eredmények.

Angol szintfelmérő teszt

Ez a rövid angol teszt megbecsüli szintedet a kezdőtől a haladóig. Ez nem egy angol nyelvtani teszt, hanem a valós angol nyelvtudás értékelése. Az eredmények azonnal megjelennek.

- Gyors angol kvíz. Azonnali eredmények.

- Ellenőrizd szintedet a kezdőtől a haladóig

- Oszd meg pontszámodat barátaiddal

Töltsd ki a kvízt

Az angol szinted megértése

Az angol nyelvi teszt hasznos módja lehet az angol szinted megmérésének, de a legfontosabb kérdés az, hogy mit tudsz kezdeni az angoltudásoddal. Elég jó az angolod ahhoz, hogy utazhass? Tanulhatnál külföldön? Melyik részei lennének a munkádnak a legnehezebbek angolul? Ezek a kérdések messze túlmutatnak egy rövid angol teszt keretein; tanácsadóink szívesen segítenek egy átfogóbb angol nyelvtudás-értékelés megszervezésében, ha szükséged van rá.

Kész vagy az angol tesztre?

Feleletválasztós kérdésekre fogsz válaszolni.

Szánj rá 15 zavartalan percet.

Keress egy csendes helyet, ahol tudsz koncentrálni.

Kérjük, osszon meg néhány részletet, mielőtt elkezdi

Az EF-ről

1965 óta az innováció élvonalában a nyelvoktatásban.

55+ év

Tapasztalat külföldi nyelvtanfolyamokon

600+

EF iskolák és irodák

100+

Országok EF jelenléttel

Gyakran feltett kérdések

Az angol tesztek arra szolgálnak, hogy ellenőrizzék az angol szinted. Ha csak általános képet szeretnél kapni a szintedről, egy online angol kvíz jó választás. Ha pontosabb értékelést szeretnél, akkor fizetős angol tesztet tehetsz, mint például a TOEFL vagy az IELTS, ingyenes online tesztet, mint az EF SET, vagy megbeszélhetsz egy személyes interjút egy képesített angol tanárral.

A legtöbb ember ismeri az angol nyelvi szinteket: kezdő, középhaladó és haladó. A CEFR skálán ezek nagyjából az A, B és C szinteknek felelnek meg. Kezdő angol szinten beszélgethetsz az emberekkel ismerős, mindennapi témákról. A kezdő szint elegendő a külföldi utazáshoz. Középhaladó angol szinten már komplexebb témákról is beszélhetsz és különböző nézőpontokat tudsz megindokolni. Sok munkahelyen középhaladó angol nyelvtudást követelnek meg. Haladó szinten pedig szinte bármit megtehetsz angolul kényelmesen és magabiztosan.

A legjobb angol teszt az, ami a leginkább megfelel az igényeidnek. Ha külföldi egyetemre jelentkezel, a legjobb angol teszt számodra az lesz, amit elfogadnak, általában a TOEFL vagy az IELTS, de néha más, talán olcsóbb vagy számodra könnyebben elérhető vizsgák is. Ha az angol tudásodat szeretnéd bemutatni az önéletrajzodban, egy ingyenes angol bizonyítvány, mint például az EF SET Certificate, valószínűleg a legjobb angol teszt számodra.

Az angol tesztek hasznosak ahhoz, hogy számszerűsítsd az angol szinted, de nem mondják el az egész történetet. Az angol szinted legfontosabb mércéje az, hogy képes vagy-e azt tenni, amit angolul szeretnél. Az angol nyelvű lehetőségek keresése és, ahol lehetséges, visszajelzés kérése a nyelvtudásodról jó módja annak, hogy idővel mérjük a fejlődésed. Ha küzdesz a céljaid elérésével, függetlenül az angol teszteredményeidtől, valószínűleg itt az ideje, hogy időt és energiát fektess az angolod fejlesztésébe.