Hult Prize

Hogyan segítenél megváltoztatni a világot 1 millió dollárból?

This is the question Hult Prize winners answer every year. Founded in 2009 and sponsored by Hult International Business School, the Hult Prize was the idea of MBA students at Hult, who wondered—what if we challenged young people to crowdsource ideas to solve the world’s toughest social issues?

“The Hult Prize makes us dream again. It makes us believe in a better world and want to work together to create it.” Dr. Stephen Hodges, Chairman, Hult Prize Foundation

Az ötlet elindult, és ma a Hult-díj Alapítvány a világ egyik legnagyobb vállalkozói motorja, amely a jó, profit-szerű vállalkozások elindításához vezet. A világ minden táján az egyetemi hallgatók kihívást jelentenek egy skálázható, fenntartható, szociális vállalkozás létrehozására. A diákok - több mint 100 ország egyetemét képviselik - együtt dolgoznak csapatok felépítésében, új ötletekkel, új üzleti gondolkodásmóddal és ötletekkel, hogy nyerjenek egy millió dolláros támogatást a projekt életre keltése érdekében.

Több mint 10 éves megalapítása óta, a Hult-díj több mint 50 millió dolláros tőkét helyez el az ágazatba, mobilizálva több mint egymillió fiatalt, hogy cselekedjenek, mert továbbra is támogatja a kollégiumok és az egyetemek szerteáhazó újításait.

További információkért látogass el:: http://www.hultprize.org/