EF Intenzív Tanfolyam
EF Intenzív Tanfolyam

EF Intenzív Tanfolyam

Fejleszd minél gyorsabban és hatékonyabban nyelvtudásodat.
32 Tanóra/hét
( 40 perc leckénként)
16 Általános Nyelvóra
04 Projekt óra
10 Választható tanóra (SPIN)
02 Előadás
  • Szint:
    Kezdők a haladóig
  • Tanfolyam időtartama:
    Legalább 36 hét
  • Kezdet dátuma:
    Január / április / június / szeptember

Hozd ki magadból a legtöbbet
Az intenzív tanfolyamunk a legmagasabb óraszámban biztosítja a heti nyelvóráidat. Kedvedre alakíthatod a választható órákkal, részt vehetsz projekteken, sok oktatónkkal tanulhatsz és még rengeteg más vár rád – eredményképpen pedig a képességeid csúcsát éred el.

Szívd magadba a tudást
A leghatékonyabb módszerekkel fogsz tanulni – a tanteremben megszerzett tudásodat egyből kamatoztathatod a való világban – és hasznát veheted, mindannak amit a projekteken keresztül tanultál.

Speciálisan kialakított tanmenet
Érd el a maximális fejlődést a tanulmányaid során egy tökéletesre fejlesztett tanmenettel, amivel magabiztos írás- és beszédkészséget alakíthatsz ki. Az órák reggel és délután vannak, mind a tanteremben mind pedig online felületeken.

Tökéletes személyre szabottság
A legnépszerűbb kurzusunk az intenzív program, kombinálható EF szakmai gyakorlattal vagy önkéntes programmal, és biztosítja azt a rugalmasságot, hogy a legtöbbet hozd ki a tanfolyamodból.

Szabd személyre a tanfolyamodat SPIN órákkal
Az intenzív program tartalmazza a legnagyobb számban a SPIN órákat (10 tanórát egy héten), amiket a saját érdeklődési körödhöz és céljaidhoz tusz igazítani.

EF Learning Guarantee
EF oktatási garancia
Biztosak vagyunk abban, hogy a módszerünkkel a maximális fejlődést fogod elérni, amire garanciát vállalunk. Csupán részt kell venned az óráidon, megcsinálni az összes feladatot és minden hatodik héten lépni fogsz egy nyelvi szintet - ha nem, addig díjmentesen tanulhatsz, amíg nem éred el.