Pre-MBA

Szerezd meg a sikeres posztgraduális diploma megszerzéséhez szükséges készségeket.

Leírás:
Az EF Pre MBA Program segít neked megszerezni azt az angoltudást, akadémiai és reflektív képességeket, amikre szükséged van ahhoz, hogy a legnépszerűbb MBA programban vegyél rész, ezen felül útmutatót, hogy hogyan készítsd el a tökéletes jelentkezést.

Személyre szabott program
Tanulj 6 vagy 9 hónapot és válassz akadémiai tárgyakat mint például nemzetközi vállalkozás, marketing, jog, társadalomtudományok és még megannyi mást. Építsd ki a szükséges szaknyelvet, kutatást és tanulmányi készségeket, hogy lehengerelj mindenkit egy nívós angol nyelvű akadémiai környezetben. Ezt követően specializált modul órákon vehetsz részt amiket te választhatsz ki, hogy fel tudj készülni a posztgraduális diplomádra. Mi a szükséges vizsgákra is felkészítünk téged mint például IELTS, TOEFL, GMAT és GRE.

Speciális személyzet támogat, hogy elérd a sikert
A program részeként egy University Pathway Manager lesz veled, hogy segítsen a kutatásban, kiválasztásban és a jelentkezésben a toplistás posztgraduális programokra. Az EF program alatt, végig segítségedre lesz a segítőd bármire is lenne szükséged.

Válaszd ki álmaid úti célját

Ismerd meg jobban a várost és az iskolát, válaszd ki.

EF oktatási garancia

Biztosak vagyunk abban, hogy a módszerünkkel a maximális fejlődést fogod elérni, amire garanciát vállalunk. Csupán részt kell venned az óráidon, megcsinálni az összes feladatot és minden hatodik héten lépni fogsz egy nyelvi szintet - ha nem, addig díjmentesen tanulhatsz, amíg nem éred el.

Árajánlat

Take the next step

Ingyenes prospektus
Kérj ingyenes árajánlatot