Már foglaltál az EF-nél, és kérdéseid vannak? Hívj minket a 0613278050es számon!
Pre-MBA
Pre-MBA

Pre-MBA

Szerezd meg a sikeres posztgraduális diploma megszerzéséhez szükséges készségeket.
30/32 Tanóra/hét
(40 perc leckénként)
 • Tanfolyam időtartama:
  Legalább 36 hét
 • Kezdet dátuma:
  Január / április / június / szeptember
 • Angol követelmények:
  9 hónapos program: IELTS 5.5, TOEFL 525 PBT / 194 CBT / 71 IBT minimum vagy azzal egyenértékű az ingyenes EF UPiBT teszthez.
 • Angol követelmények:
  6 hónapos program: IELTS 6.0 TOEFL 550 PBT / 213 CBT / 81 IBT vagy azzal egyenértékű az ingyenes EF UPiBT teszthez.
 • Eredmény:
  Garantált belépés a posztgraduális tanulmányok első évébe az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban vagy Franciaországban.

Leírás:
Az EF Pre MBA Program segít neked megszerezni azt az angoltudást, akadémiai és reflektív képességeket, amikre szükséged van ahhoz, hogy a legnépszerűbb MBA programban vegyél rész, ezen felül útmutatót, hogy hogyan készítsd el a tökéletes jelentkezést.

Személyre szabott program
Tanulj 6 vagy 9 hónapot és válassz akadémiai tárgyakat mint például nemzetközi vállalkozás, marketing, jog, társadalomtudományok és még megannyi mást. Építsd ki a szükséges szaknyelvet, kutatást és tanulmányi készségeket, hogy lehengerelj mindenkit egy nívós angol nyelvű akadémiai környezetben. Ezt követően specializált modul órákon vehetsz részt amiket te választhatsz ki, hogy fel tudj készülni a posztgraduális diplomádra. Mi a szükséges vizsgákra is felkészítünk téged mint például IELTS, TOEFL, GMAT és GRE.

Speciális személyzet támogat, hogy elérd a sikert
A program részeként egy University Pathway Manager lesz veled, hogy segítsen a kutatásban, kiválasztásban és a jelentkezésben a toplistás posztgraduális programokra. Az EF program alatt, végig segítségedre lesz a segítőd bármire is lenne szükséged.

EF Learning Guarantee
EF oktatási garancia
Biztosak vagyunk abban, hogy a módszerünkkel a maximális fejlődést fogod elérni, amire garanciát vállalunk. Csupán részt kell venned az óráidon, megcsinálni az összes feladatot és minden hatodik héten lépni fogsz egy nyelvi szintet - ha nem, addig díjmentesen tanulhatsz, amíg nem éred el.