Már foglaltál az EF-nél, és kérdéseid vannak? Hívj minket a 0613278050es számon!
EF Intenzív tanfolyam
EF Intenzív tanfolyam

EF Intenzív tanfolyam

Fejleszd minél gyorsabban és hatékonyabban a választott nyelvtudásodat.
32 Tanóra/hét
( 40 perc leckénként)
16 Általános Nyelvóra
04 Projekt óra
10 Választható tanóra (SPIN)
02 Előadás
 • Szint:
  minden szinten, kezdőtől a felsőfokig
 • Kezdési időpont:
  minden hétfő, egész évben
 • Tanfolyam hossza:
  2–52 hét
 • Tanfolyamot megelőző online leckék:
  a foglalás időpontjától
 • Tanfolyamot követő online leckék:
  minden angol intenzív tanfolyam után 6 hónapig

Leírás:
Utazásod alatt fejlődj a lehető legtöbbet. Kimondottan azoknak ajánjuk, akik a lehető leggyorsabban szeretnének egy idegen nyelvet elsajátítani karrierjük vagy tanulmányaik előmenetele érdekében.

Ez a tanmenet heti 32 délelőtti és délutáni órát tartalmaz és nagyon gyorsan megszerezheted vele a magabiztos írás és beszéd képességét. Az általános nyelvórák a nyelvtanra és szókincsre fókuszálnak, míg a projektekkel az érdeklődési körödnek megfelelő munkával fejlesztheted a kommunikációs képességedet. A 10 szabadon választható tanóra pedig azokra a készségekre, témakörökre való fókuszálást tesz lehetővé, amely a legtöbbet tud hozzáadni előremeneteledhez.

Az intenzív nyelvtanfolyam biztosítja leginkább, hogy egyéni igényednek megfelelően minden célodat elérd a külföldi utad alatt. Az osztályteremben és online tartott kurzusok a szakmai fejlődésedhez, vizsgaeredményeidhez, vagy egyetemi tanulmányaidhoz is hozzájárulhatnak.

Miért az EF Intenzív a legnépszerűbb tanfolyamunk?
Mivel nem kizárólag a nyelvi készségek fejlesztésével töltünk minden időt, lehetőség van a csoporttársakkal való együtt gyakorlásra is. Ez lehetővé teszi a valós helyzetekben történő kommunikáció gyakorlását, így gyorsabb fejlődés érhető el, miközben örök barátságok születnek.

Általában hány hétig járnak a diákok az EF Intenzív tanfolyamára?
Minél hosszabb ideig maradsz, annál többet fejlődsz, ezt garantáljuk! Sok EF diák kívánja utólag, hogy bárcsak hosszabb időre iratkozott volna be. Vagy annyit fejlődnek és olyan kellemes környezetben, hogy meghosszabbítják kint tartózkodásukat. Általában mindenki a lehető legtovább marad, hogy a lehető legmagasabb szintű nyelvtudásra tegyen szert.

EF Learning Guarantee
EF oktatási garancia
Hathetente léphetsz újabb nyelvi szintre órák látogatásával, valamint feladatok elvégzésével. Módszerünk garancia a fejlődésedre - ha mégsem így lenne, ingyen tanulhatsz, amíg szintre nem érsz.