EF Intenzív tanfolyam

Fejleszd minél gyorsabban és hatékonyabban a választott nyelvtudásodat.

Tedd meg a következő lépést

Árajánlat Ingyenes prospektus

Leírás:
Utazásod alatt fejlődj a lehető legtöbbet. Kimondottan azoknak ajánjuk, akik a lehető leggyorsabban szeretnének egy idegen nyelvet elsajátítani karrierjük vagy tanulmányaik előmenetele érdekében.

Ez a tanmenet heti 32 délelőtti és délutáni órát tartalmaz és nagyon gyorsan megszerezheted vele a magabiztos írás és beszéd képességét. Az általános nyelvórák a nyelvtanra és szókincsre fókuszálnak, míg a projektekkel az érdeklődési körödnek megfelelő munkával fejlesztheted a kommunikációs képességedet. A 10 szabadon választható tanóra pedig azokra a készségekre, témakörökre való fókuszálást tesz lehetővé, amely a legtöbbet tud hozzáadni előremeneteledhez.

Az intenzív nyelvtanfolyam biztosítja leginkább, hogy egyéni idényednek megfelelően minden célodat elérd a külföldi utad alatt. Az osztályteremben és online tartott kurzusok a szakmai fejlődésedhez, vizsgaeredményeidhez, vagy egyetemi tanulmányaidhoz is hozzájárulhatnak.

Miért az EF Intenzív a legnépszerűbb tanfolyamunk?
Mivel nem kizárólag a nyelvi készségek fejlesztésével töltünk minden időt, lehetőség van a csoporttársakkal való együtt gyakorlásra is. Ez lehetővé teszi a valós helyzetekben történő kommunikáció gyakorlását, így gyorsabb fejlődés érhető el, miközben örök barátságok születnek.

Általában hány hétig járnak a diákok az EF Intenzív tanfolyamára?
Minél hosszabb ideig maradsz, annál többet fejlődsz, ezt garantáljuk! Sok EF diák kívánja utólag, hogy bárcsak hosszabb időre iratkozott volna be. Vagy annyit fejlődnek és olyan kellemes környezetben, hogy meghosszabbítják kint tartózkodásukat. Általában mindenki a lehető legtovább marad, hogy a lehető legmagasabb szintű nyelvtudásra tegyen szert.

Tovább Nézz kevesebbet

EF oktatási garancia

Hathetente léphetsz újabb nyelvi szintre órák látogatásával, valamint feladatok elvégzésével. Módszerünk garancia a fejlődésedre - ha mégsem így lenne, ingyen tanulhatsz, amíg szintre nem érsz.

  • Dokumentált fejlődés

    Minden hatodik héten lépsz egy nyelvi szintet a fejlődésed bizonyítékával. Az EFSET csomaggal fogjuk felmérni nyelvi készségeidet mielőtt elkezded a kurzust és miután befejezted azt - ami tartalmaz egy szintfelmérőt, egy fejlődési tesztet és egy végső tesztet.
  • A sikered bizonyítéka

    Térj haza eredményeid bizonyítványával, EFSET elismerő oklevelevéllel, az utolsó EF teszt eredményeddel és egy EF kurzust igazoló oklevéllel. Bővítsd önéletrajzod és igazold a fejlődésed az egyetemen vagy a munkahelyeden egy hivatalos nyelvvizsgával.
  • A sikered bizonyítéka

    Térj haza eredményeid bizonyítványával, EFSET elismerő oklevelevéllel, az utolsó EF teszt eredményeddel és egy EF kurzust igazoló oklevéllel. Bővítsd önéletrajzod és igazold a fejlődésed az egyetemen vagy a munkahelyeden egy hivatalos nyelvvizsgával.
Árajánlat

Ingyenes prospektus
Kérj ingyenes árajánlatot