Cserediák program Angliában

Cserediák program Angliában

Egy cserediák program Angliában nemcsak a nyelvtudásodnak ad egy óriási lendületet, de közben megismerhetsz egy teljesen új kultúrát. Tapasztald meg , milyen az igazi angol életstílus egy gondosan kiválasztott vendéglátó családnál, vagy válassz egy diákszállást a rugalmasabb programhoz. Bármelyik lehetőséget választod, számíthatsz ránk bármiben, és angliai cserediák programod gatantáltan jól szervezett és egyben izgalmas is lesz.

Életkor választása

EF Nyelvi Év Külföldön

16 + éveseknek
6, 9 vagy 11 hónap

Kombináld a nyelvtanulást, szakmai tanulmányokat a folyékony nyelvtudás érdekében – élj akár 3 országban és válj többnyelvű világpolgárrá!

Helyszín: Anglia
Város: London, Cambridge, Oxford, Brighton, Manchester, Bristol, Bournemouth, Eastbourne

EF Academy

14 - 19 éveseknek
Középiskolai érettségi külföldön

Érettségizz külföldön az egyik nemzetközileg ismert magániskolában Angliában, az USA-ban vagy Kanadában.

Helyszín: Anglia
Város: Oxford, Torquay

EF Nyelvtanulás Külföldön

16 + éveseknek
2-24 hét között

Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 12 nyelv és 52 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.

Helyszín: Anglia
Város: London, Cambridge, Oxford, Brighton, Manchester, Bristol, Bournemouth, Eastbourne

Hult International Business School

Alap, mester, MBA és Vezetői Oktatás

Szerezz üzleti végzettséget a Hult iskolában, amely egy egyedülálló díjnyertes intézmény az üzleti iskolák közt.

Helyszín: Anglia
Város: London

Nyelvtanfolyamok az Egyesült Királyságban

Olyan széles körű programokat kinálunk, mint például nyelvtanulás az Egyesült Királyságban diákoknak, felnőtteknek, és akár szakembereknek, iskoláinkban szerte az országban. Lehetőség van akár oktatásra Angliában középfokú vagy felsőoktatási szinten, akadémiai fokozattal. A fiatalabb diákok számára nyelvi táborokat, azoknak akik inkább az egyetemi programjaink iránt érdeklődnek, felfedezhetik az egyetemi programjainkat az Egyesült Királyságban.

Angol tanulás

Ha szükséged van egy angol nyelvtanfolyamra az Egyesült Királyságban, akkor ez a megfelelő hely számodra. Az EF-nek országszerte egy tucat akrreditált angol iskolája van és az egyedülálló oktatási módszer biztosít téged arról hogy a lehető legnagyobb fejlődést érd el külföldi tanulmányod alatt. Akkor is ha csak most kezdtél el angolt tanulni és akkor is, ha már profi vagy, biztos, hogy megtalálod a szinted az iskolánkban. Mindenre kiterjedő vizsgaelőkészítő nyelvtanfolyamaink mellett az intenzív angol kurzusaink és vezetői kurzusaink is vannak.