Egyetemek Koreában

Egyetemek Koreában
4.8
716
(716 értékelések)
4.8

Szöul ad otthont Ázsia néhány legnevesebb egyetemének, melyek hírnevüket magas akadémiai rangjuknak köszönhetik. Ha koreai egyetemen tanulsz, megláthatod, milyen magas becsben tartják itt a továbbtanulást.

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16 - 25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Korea
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25 + éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Korea

Egyetemek Koreában

Ingyenes prospektus

Diákélet Koreában

A világ legkeményebben dolgozó emberei között megtalálhatók a koreai diákok, akik órákat töltenek el tanulással azért, hogy biztosan elérjék a kívánt eredményeket. Ha egy olyan ország egyetemét szeretnéd megtapasztalni, amely ilyen komolyan fektet be ifjúságának jövőjébe, megfontolandó cél Korea. Akkor is, ha nem beszélsz koreaiul, mivel a rugalmas nyelvtanfolyamainkon semmi idő alatt megtanulhatsz szinte anyanyelvi szinten koreaiul.

A koreaiaktól származik, hogy „Dolgozz keményen, játssz keményen”. Azonban annak ellenére, hogy keményen tanulnak, a koreai diákok kikapcsolódni is jól tudnak. Koreai egyetemi diákként soha többé nem lesz unalmas hétvégéd. Akár az ország más részeit látogatod, akár egy szöuli K-Pop koncerten bulizol, akár a földalatti bevásárlóközpontokban kutakodsz új trendek után, életed legjobb időszakát élheted meg koreai diákként. Amellett hogy koreaiul tanulsz, jut bőven idő iskolán kívüli tevékenységekre is. A koreaiak imádnak sportolni, főleg a baseball-t és a röplabdát, sőt a legtöbb egyetemnek van saját csapata is. Ha diákéveid alatt látogatsz el Koreába, mindent kiélvezhetsz, amit az ország nyújtani tud.

Karrierlehetőségek koreai egyetemi év után

Korea neves egyetemei hírnevüket akadémiai rangjuknak köszönhetik. Ha egy évet tanulsz koreai egyetemen, azzal nem csak nyelvtudásodat, hanem szakmai képességeidet is fejlesztheted, mely mutatós része lehet önéletrajzodnak. A mai globális közösségben olyanokra vadásznak a munkaadók, akik kulturálisan tapasztaltak valamint szélesebb ismeretekkel rendelkeznek világunkról. Attól függetlenül, hogy jövőbeli terveidben szerepel-e az, hogy koreai multinacionális vállalatnál dolgozz, karrierlehetőségeidnek jót tesz egy Koreában eltöltött egyetemi év.