Intenzív nyelvtanfolyamok

Intenzív koreai nyelvtanfolyamok Koreában

Intenzív koreai nyelvtanfolyamok Koreában
4.6
893
(893 értékelések)
4.6

Egy intenzív koreai nyelvtanfolyam a lehető legjobb módszer arra, hogy koreai nyelvtudásodat minél rövidebb idő alatt fejlesszed. Tanulmányaidat valódi, mindennapos nyelvgyakorlási lehetőségekkel ötvözve sokkal gyorsabban fejlődsz, mintha otthon tanulnál. Vegyél részt intenzív koreai nyelvtanfolyamaink egyikén és szerezz életre szóló élményeket egy nagyon hasznos készséggel karöltve.

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Korea
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Korea

Intenzív nyelvtanfolyamaink Koreában

A koreai intenzív nyelvtanfolyamaink megtervezése során első szempont a folyékony nyelvtudás volt. Hetente 15-20 órát töltesz el nyelvi órákon, szervezett kirándulásokon veszel részt, időd többi részét pedig tetszés szerint töltheted el. Az osztálytermi órák és a valódi, mindennapos élethelyzetek keveréke segít abban, hogy a koreai nyelv minden apró részletét és mindennapos kifejezéseit elsajátíthassad. Egyaránt elmerülhetsz a koreai kultúrában úgy, hogy az újdonsült „chingu”-iddal nézitek a tévében adott koreai drámákat, vagy koreai grillezett ételeket esztek „hakszaeng”-eiddel vagy akár próbálsz eligazodni a szöuli metróhálózaton. Legyen célod akár az alap kommunikációs készségek elsajátítása, vagy az anyanyelvit megközelítő nyelvtudás megszerzése, segíthetünk létrehozni a számodra megfelelő intenzív koreai nyelvtanfolyamot.

Könnyed elmerülés a Koreai nyelvben

A világ egyik legnagyobb nyelvi programokat kínáló szervezeteként utad minden lépését végigkísérjük attól kezdve, hogy leszállsz a repülőről az incshoni repülőtéren egészen addig, amikor elköszönsz osztálytársaidtól és tanáraidtól. Igyekszünk elérni, hogy a Szöulban eltöltött időd felejthetetlen élmény legyen számodra. Az anyanyelvi kurzusunk során villámgyorsan fejlődik nyelvtudásod és megtapasztalhatsz egy egészen másmilyen kultúrát. Akár „BTS szuperrajongóként” vagy kimcshi-függőként fejezed be a tanfolyamot, a külföldi nyelvtanulás jelentőségteljes módszert nyújt a koreai kultúra megismerésére.