Nyelviskola

Koreai nyelviskola

Koreai nyelviskola
4.6
893
(893 értékelések)
4.6

Ha Koreában tanulsz a koreai nyelviskolánkban, semmi idő alatt profivá válhatsz! Az elbűvölő Gangnam-ku negyedi futurisztikus Kyobo Tower-ben található koreai nyelviskolánk remek helyen helyezkedik el a várost felfedezni kívánó diákjaink számára. Sokféle kurzust kínálunk a teljesen kezdőktől egészen a haladó szintig. Hogy a szöuli koreai nyelviskolánk melyik kurzusát választod, csak rajtad múlik.

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Korea
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Korea

Miért tanulj koreai nyelviskolában

Azzal, hogy Koreában tanulsz koreai nyelviskolában, két szempontból is jól jársz. Délelőttönként a koreai nyelv csínját-bínját tanulhatod világszínvonalú oktatóinkkal, délutánonként pedig kedved szerint fedezheted fel Szöult vagy vehetsz részt szervezett programjainkon. Akár a koreai ábécét szeretnéd tudni elolvasni, akár a koreai nyelvtan finomabb részleteit szeretnéd megismerni, megtalálhatod nálunk a neked megfelelő programot. Ötvözhetsz egy rövid koreai utat egy gyors nyelvtanfolyammal vagy akár eltölthetsz egy évet is, professzionális minősítést szerezve. Hogy valóban hatalmas löketet adj a koreai nyelvtudásodnak, azt javasoljuk, hogy befogadó családnál helyezkedj el, így semmi idő alatt anyanyelvi szinten érted majd a koreai nyelvet. A világszínvonalú, Közép-Szöulban elhelyezkedő nyelviskolánkban villámgyorsan megtanulhatsz folyékonyan beszélni.

Életed Szöulban a nyelviskolánkon kívül

A koreai nyelviskolán kívül eltöltött idővel teljes egészében te rendelkezel. Szervezünk közös kirándulásokat, melyek során a diákjaink felfedezhetik Szöul legnépszerűbb nevezetességeit és jobban megismerhetik ezt az érdekes fővárost. Szöul Korea kulturális központja, így rengeteg szabadon látogatható, ingyenes múzeumot és művészeti kiállítást tekinthetsz meg, ezek mellett hagyományos fesztiválok is vannak az év bizonyos időszakaiban. A K-Pop rajongók szinte minden nap láthatják kedvenceik K-Pop koncertjeit. Ezeken túl ráadásul rengeteg őrült témájú kávéházat is találhatunk, ahol az új koreai nyelvi partnereinkkel gyakorolhatjuk társalgási képességeinket. Ebben a nyüzsgő metropoliszban sosem lehet unatkozni.