Koreai nyelvtanfolyam Koreában

Koreai nyelvtanfolyam Koreában
4.6
893
(893 értékelések)
4.6

Válassz a sokféle koreai nyelvtanfolyamunk közül és tökéletesítsd nyelvtudásodat. Akár koreai vakációt szeretnél lebilincselő nyelvleckékkel ötvözni, vagy folyékonyan beszélni tanulnál egyetemi cserediákként, bármilyen célra tudunk megfelelő kurzusokat nyújtani. Futurisztikus kampuszunk nagyszerű helyet biztosít azoknak, akik ötvöznék a tanulást és a felfedezést. Vegyél részt Koreában nyelvtanfolyamon és merülj el az ország kultúrájában.

Koreai nyelvtanfolyam Koreában

Ingyenes prospektus

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Korea
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Korea

Miért menjek Koreába nyelvtanfolyamra?

Ha Koreába mész nyelvtanfolyamra, azzal esélyt kapsz arra, hogy személyes tapasztalat alapján értékelhesd az ország kultúráját. Kurzusaink rugalmasak és bármilyen tudásszintre alkalmazhatók kezdőtől haladóig. Azzal, hogy Koreában tanulsz koreaiul, a lehető legjobb nyelvtanulási módszert választod. Ugyan könyvekből és podcast-okból is rengeteget tanulhatsz, de az országban eltöltött idő során valós életbeli tapasztalatokra tehetsz szert. Nem csak azt tanulhatod meg, hogyan rendelj ennivalót, de még meg is kóstolhatod azt. Jobban látod, hogyan becsülik időseiket az emberek, mintha csak egy könyvben olvasnál róla. Ha nálunk kezdesz bele egy koreai nyelvtanfolyamba, akkor nem csak a nyelvet tanulod, hanem minden szempontból meg is tapasztalod annak használatát.

Melyik nyelvtanfolyam a megfelelő neked?

Hatalmas kurzusválasztékunkban bárki megtalálhatja a számára megfelelőt. Rövid idő alatt szeretnél megtanulni koreaiul? Erre kínálunk intenzív nyelvtanfolyamokat, melyek során havonta léphetsz új szintre. Egyetemista vagy, de szeretnéd kis ideig Koreában tökéletesíteni a koreai nyelvtudásodat? Akkor vállalkozhatsz arra, hogy cserediákként töltesz el egy évet Korea valamelyik világszínvonalú egyetemén. Vagy Koreába mész vakációzni, de ezzel egy időben szeretnéd megtanulni a nyelvet? A lebilincselő, Szöulba vezető koreai nyelvi utazások segítségével ötvözhetők a városnézés, a kulturális élmények valamint a nyelvtanulás. Valóban bárki számára tudunk koreai nyelvtanfolyamokat nyújtani. Ha szeretnéd megtanulni ezt a titokzatos nyelvet, akkor tedd meg az első lépéseket és regisztrálj még ma.