Német nyelvtanfolyam

Német nyelvtanfolyam
4.8
1089
(1 089 értékelések)
4.8

A német nyelv számos kihívást okozhat bonyolult nyelvtanával és azzal a rengeteg ragozási móddal. De az EF egyedülálló német nyelvtanfolyama segít megemészteni mindezt , és hidd el, még élvezni is fogod. Német nyelvtanfolyamaink Münchenben és Lindauban pont erre lettek kialakítva. Ha nem hiszed, hogy ez lehetséges, miért nem teszel egy próbát?

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16 - 25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Németország
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25 + éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Németország

Német nyelvtanfolyam

Ingyenes prospektus

Programok böngészése népszerű helyszínek alapján

Német nyelvtanfolyam

Egy jó német nyelvtanfolyamnak kellően alaposnak és kimerítőnek kell lennie ahhoz, hogy már nyelvtanfolyamod kezdetétől képes legyél helyesen beszélni németül, mely önbizalmat ad a társalgáshoz a kezdetektől fogva. A mi német nyelvtanfolyamaink mindkét feltételnek eleget tesznek. Már az első naptól kezdve a német beszéd- és nyelvértési készségekre fókuszálunk. Az órák után pedig társaiddal vagy akár egyedül gyakorolhatod az elsajátított készségeket a gyakorlatban is. Ez a tanulás-gyakorlás-alkalmazás módszer minden német kurzusunkra érvényes. Akár egy nyári kurzusra érkezel akár egy teljes évre, mindenképpen sokkal magabiztosabb német nyelvtudással fogsz hazatérni.

A legjobb okok egy német nyelvtanfolyamra

Németország az egyik legerősebb gazdasággal rendelkezik, és egy befolyásos hatalom Európában. Számos német cégnek vannak nemzetközi irodái. Egy német nyelvtanfolyam elvégzése extra végzettséget ad az önéletrajzodhoz, és új karrierlehetőségeket nyit meg előtted. Németország emellett egy kutatási és fejlesztési központ is. Bár manapság a legtöbb kutatás angol nyelven történik, a német nyelv ismerete csak előnyödre válhat, amikor német kollégákkal dolgozol együtt. Akár egy kezdő tanfolyamot keresel, akár haladó szinten állsz, és egy speciális témára szeretnél fókuszálni, nálunk megtalálhatod az ideális német nyelvtanfolyamot.