Nyelvtanfolyam

Olasz nyelvtanfolyam

Olasz nyelvtanfolyam
4.8
1146
(1 146 értékelések)
4.8

Az olasz nyelv tanulása igazán élvezetes, és kezdetben igen könnyű is. De minél több olasz nyelvtanfolyamot végzel el, és minél inkább belemerülsz az olasz nyelv rejtelmeibe, annál több problémával találod szembe magad. Egy intentív olasz nyelvtanfolyam a következő szintre emeli olasz nyelvtudásod.

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Olaszország
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Olaszország

Ismerd meg a programkategóriákat

Olasz nyelvtanfolyam

Az olasz egyike azon nyelveknek, amit mindenki szeretne megtanulni. De -bár kezdetben nagyon egyszerűnek tűnik-, miután elérted a középfokú szintet, a nyelv sokkal bonyolultabbá válik. Olasz nyelvtanfolyamaink a kommunikációs készséged fejlesztését helyezik előtérbe. Olasz nyelvtanfolyamod során új készségeket tanulsz majd az órán, melyeket társaiddal gyakorolhatsz, ezután pedig irány Róma, ahol éles helyzetben is tesztelheted tudásod. Ez a jól bevált módszer teszi olasz nyelvtanfolyamainkat olyan hatékonnyá. Akár csak egy eljövendő olasz utadhoz szeretnél némi tudást szerezni, akár egy olasz egyetemre szeretnél felvételt nyerni, nálunk biztosan megtalálod majd az igényeidnek megfelelő olasz nyelvtanfolyamot.

Szélesítsd ki a látóköröd

Egy olasz nyelvtanfolyam a kulcsa annak, hogy megértsd az olasz életstílust. A kultúra és társadalmi szerkezet, kapcsolatok megértéséhez elengedhetetlen a nyelv ismerete. Akár személyes okok vezérelnek, akár a karriered áll a háttérben, nincs jobb módja olasz nyelvtudásod fejlesztésének egy nyelvtanfolyamnál Olaszországban. Olasz nyelvtanfolyamaink rugalmasak időtartamot, intenzitást és fókuszt illetően. Ha az olasz történelemről szeretnél tanulni, megteheted. Ha egy standard olasz nyelvvizsgára készülsz, az sem akadály, hiszen rengeteg diákot felkészítettünk már sikeresen.