Tanulás Koreában

Tanulás Koreában
4.7
969
(969 értékelések)
4.7

Ha olyan izgalmas külföldi tanulási lehetőségre vágysz, amely az önéletrajzodon is jól mutat, Koreánál jobbat nem találsz. A külföldi tanulás során remek lehetőséged nyílik utazásra, egy új kultúra megismerésére valamint aktuális tanulmányaid folytatására. A globalizációnak köszönhetően egyre több diák szemez a külföldi lehetőségekkel. A Koreához hasonló országok még viszonylag kevésbé ismert úticélok, de lehetőséget nyújtanak egy egzotikus nyelv megismerésére valamint a jövőbeli karrierlehetőségek kibővítésére.

Tanulás Koreában

Tanulás Koreában

Ingyenes prospektus
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16 - 25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Korea
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25 + éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Korea

Tanulj nyelvet Koreában

Sokan, akik úgy döntenek, hogy Koreában tanulnak, bármiféle előzetes koreai nyelvismeret nélkül érkeznek. Ha szeretnél Koreában tanulni, ne akadályozzon meg ebben a nyelvtudásod. Ha jelentkezel a külföldi nyelvtanulást célzó programunkba, akkor tanulmányaidat koreai nyelvleckékkel egészítheted ki tudásszintedtől függetlenül. Kezdőként mindenre megtanítunk: hogyan olvasd el a hangul írásrendszert, az alapszókincset, majd a haladó nyelvtanra is sor kerül. Így a koreai mindennapjaid nem csak hasznosak lesznek, de az önéletrajzodon is jól mutat majd. Tanulj Koreában és építsd az alapoktól kezdve koreai nyelvtudásodat!

Élet Szöulban diákként

Az Ázsia legjobb egyetemeinek egy részét is magában foglaló Szöulban mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet diákként. Hongde és a hasonló városrészek telis-tele vannak remek divatboltokkal, ahol a divatrajongó diákok olcsón felfrissíthetik ruhatárukat. Azok, akik a tanultakat szeretnék kamatoztatni, sok csinos, tematikus kávéházat valamint laptop-barát munkaterületet találnak. A szöuli diákok főleg a tematikus játékszobákban és éttermekben szeretnek ismerkedni. Mindig találsz tennivalókat, miközben Szöulban tanulsz diákként.