Már foglaltál az EF-nél, és kérdéseid vannak? Hívj minket a 0613278050es számon!
EF Önkéntes Program & Szakmai Gyakorlat
EF Önkéntes Program & Szakmai Gyakorlat

EF Önkéntes Program & Szakmai Gyakorlat

Finomíts nyelvtudásodon, miközben tapasztalatot szerzel.
32/26 Tanóra/hét
( 40 perc leckénként)
16 Általános nyelvi órák
04 iLab nyelvórák
10 szakmai választani
02 előadások
 • Szint:
  Középfoktól felsőfokig
 • Kezdési időpont:
  minden hétfő, egész évben
 • Tanfolyam hossza:
  2–52 hét
 • Tanfolyamot megelőző online leckék:
  a foglalás időpontjától
 • Tanfolyamot követő online leckék:
  minden angol intenzív tanfolyam után 6 hónapig

Leírás:
Ez a program egy legalább 50 órás szakmai gyakorlat és egy négyhetes EF intenzív tanfolyam kombinálása. Az osztálytermi idő javítani fogja a nyelvi készségeidet, valamint önéletrajz-írási és interjúkészítési technikákat tanulhatsz. A tanfolyam után tökéletesítheted az új nyelvi készségeidet egy részmunkaidős, fizetés nélküli szakmai gyakorlaton. Itt fejleszteni tudod a szakmai nyelvi készségeidet és értékes nemzetközi munkatapasztalatot nyerhetsz. A program befejezésekor megkapod az EF Internship Certificate-et.

Elérhető:
Az összes EF iskolában az Egyesült Királyságban, Írországban, Máltán, Dál-Afrikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Franciaországban, Németországban, Japánban, Kínában, Olaszországban és Spanyolországban.

Inkább hosszabb szakmai gyakorlatot szeretnél?
Próbáld ki Internship Plus Programunkat. Válassz a 3+3 program közül (3hónapos nyelvtanfolyam és 3 hónapos szakmaigyakorlat) vagy a 6+3 program (6 hónapos nyelvi kurzus és 3 hónapos szakmai gyakorlat). Keress minket a részletekért.

EF Learning Guarantee
EF oktatási garancia
Hathetente léphetsz újabb nyelvi szintre órák látogatásával, valamint feladatok elvégzésével. Módszerünk garancia a fejlődésedre - ha mégsem így lenne, ingyen tanulhatsz, amíg szintre nem érsz.