Már foglaltál az EF-nél, és kérdéseid vannak? Hívj minket a 0613278050es számon!
Junior tanfolyam
Junior tanfolyam

Junior tanfolyam

10-13 és 13-17 éves diákok számára, akik magyar csoporttal együtt szeretnének nyelvet tanulni és egy új kultúrát megismerni.
20 Tanóra/hét
( 40 perc leckénként)
  • Kezdő dátum:
    Január / június / július / augusztus
  • Szint:
    minden szinten, kezdőtől a felsőfokig
  • Hossz:
    2–8 hét

Leírás:
Ezek a tanfolyamok ideális tanulási környezetet biztosítanak a fiatalabb diákok számára, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a heti 26 vagy 20 tanórából. Mindennapi szituációkra összpontosítva a társalgási készséget beszélgetésekkel, a pontosságot gyakorlással, az önbizalmat a barátságos környezettel fejlesztjük.

All-inclusive csomag:
Junior tanfolyamaink kimondottan a 10-13 és 13-17 éves korosztály számára lettek kialakítva. A tananyag, a szállás, a programok és a kirándulások mind a csomag részét képezik.

Elérhető:
Bristol, Eastbourne, Cambridge, Cambridge Clare College, Bournemouth, Dublin, New York, Santa Barbara, San Diego, Seattle, Brisbane, Auckland, Szingapúr, Malaga, SaintRaphaël, München, Nizza

EF Learning Guarantee
EF oktatási garancia
Hathetente léphetsz újabb nyelvi szintre órák látogatásával, valamint feladatok elvégzésével. Módszerünk garancia a fejlődésedre - ha mégsem így lenne, ingyen tanulhatsz, amíg szintre nem érsz.