Francia nyelvtanfolyamok

Azt mondják, a francia a szerelem nyelve, de ahhoz, hogy ezt az életben is gyakorolhasd, szükséged lesz egy jó francia nyelvtanfolyamra. Szövegek között elveszni, és szavakat memorizálni naphosszat nem túl izgalmas. Próbáld ki a nyelvtanulás egy sokkal élvezetesebb formáját francia nyelvtanfolyamainkon Párizsban vagy Nizzában. Az EF francia tanfolyamai villámgyorsan megtanítanak magabiztosan társalogni unalmas magolás nélkül.

Francia nyelvtanfolyamok
EF Nyelvi Év Külföldön

EF Nyelvi Év Külföldön

16 + éveseknek
6, 9 vagy 11 hónap
Kombináld a nyelvtanulást, szakmai tanulmányokat a folyékony nyelvtudás érdekében – élj akár 3 országban és válj többnyelvű világpolgárrá!
Helyszín: Franciaország
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16 + éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Franciaország

Programok böngészése népszerű helyszínek alapján

Francia nyelvtanfolyam

Egy jó francia nyelvtanfolyam kellően gyakorlati és lebilincselő oktatást nyújt. Külföldi francia nyelvtanfolyamod során találkozol helyiekkel, tanulsz a kultúrájukról, és egyszerűen élvezed olyan városok atmoszféráját, mint Párizs vagy Nizza. Vegyél részt egy felejthetetlen utazáson francia nyelvtanfolyamod során. Szerezz új barátokat, élvezd a világhírű francia konyhát, és használd az új francia nyelvi készségeidet. Francia nyelvtanfolyamaink kifejezetten gyakorlati oktatást nyújtanak, így kurzusod végeztével azonnal használni tudod újonnan szerzett nyelvi készségeidet.

Több, mint csak francia

Nem elég megtanulni a nyelvtant és szavakat memorizálni ahhoz, hogy beszélni kezdj franciául. Meg kell ismerned a kulturális közeget, valamint számos különféle szituációban gyakorolnod kell a nyelvhasználatot, hogy belerázódj. Pontosan ebben segítenek francia nyelvtanfolyamaink. Amikor a nyelv természetes közegében, teljes intenzitással beleveted magad a nyelvtanulásba Párizsban vagy Nizzában, akkor beszédhelyzetbe kerülsz számtalan szituációban. De mi nem bízzuk a véletlenre. Napi kirándulásokat szervezünk, ahol rengeteg lehetőséged adódik a francia nyelv gyakorlására. Ezen kívül fizetés nélkül szakmai gyakorlatokat és önkéntes programokat is szervezünk diákjainknak.