Francia nyelvtanfolyamok Franciaországban

Egy francia nyelvtanfolyam Franciaországban sokunknak a valóra vált álom lehet. Franciaország az egyik leggyakrabban látogatott ország a világon. Fedezd fel a valódi francia életstílust nyelvtanfolyamaink keretében Franciaországban. Természetesen fejleszteni fogod francia nyelvtudásodat, de mindenekelőtt a tipikus "je ne sais quoi" érzést is megtapasztalhatod.

Francia nyelvtanfolyamok Franciaországban
EF Nyelvi Év Külföldön

EF Nyelvi Év Külföldön

16 + éveseknek
6, 9 vagy 11 hónap
Kombináld a nyelvtanulást, szakmai tanulmányokat a folyékony nyelvtudás érdekében – élj akár 3 országban és válj többnyelvű világpolgárrá!
Helyszín: Franciaország
Város: NizzaPárizs
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16 + éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Franciaország
Város: NizzaPárizs

Programok böngészése népszerű helyszínek alapján

Francia nyelvtanfolyam franciaországban

A legjobb módja, hogy franciául tanulj, hogy eljössz az országba, és megismered az embereket. A mi franciaországi kurzusaink ezt a lehetőséget nyújtják neked. Franciország a világ egyik leghíresebb turista célpontja, mert rengeteg dolgot lehet megnézni és csinálni. De Franciaország sokkal többet tartogat, mint amennyit a turisták látnak. Egy franciaországi francia nyelvtanfolyammal ajtó nyílik előtted az igazi Franciaországra, ellentmondásos, bonyolult dicsőségére. Lehetetlen megérteni a francia mentalitást, vagy anyanyelvi szinten megtanulni a nyelvet anélkül, hogy megismernéd a valós mindennapi életet Franciaországban. Franciául tanulni az első lépés az úton, ami teljesen váratlan helyekre vezet.

Varázslatos pillanatok

Nincs még egy olyan fantasztikus pillanat, mint amikor észreveszed, h egy francia beszélgetést hallasz, és szinte mindent megértesz belőle. Vagy a pillanat, mikor a metrón vki egy csípős megjegyzést tesz, és te érted a poént. Ez hosszú útnak tűnhet, de franciaországi francia nyelvtanfolyamaink segítenek eljutni idáig. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, ami azt jelenti, hogy megtanítunk megérteni és beszélni a különféle mindennapi helyzetekben. Semmi elavult tankönyv vagy érdektelen beszélgetés! Ha elindulsz egy franciaországi francia nyelvtanfolyamra nagyon nagy szükséged lesz jobb francia nyelvtudásra, és biztosíthatunk, hogy ezt meg is szerzed nálunk.