Nyelvtanfolyam

Spanyol nyelvtanfolyam

Spanyol nyelvtanfolyam
4.8
1180
(1 180 értékelések)
4.8

Egy spanyol nyelvtanfolyamnak számos formája lehet: online, intenzív, otthoni vagy külföldi tanulás. De ha igazán eltökélt vagy, akkor a legjobb megoldás egyértelműen egy külföldi spanyol nyelvtanfolyam. Spanyolországi és Costa Rica-i tanfolyamaink ötvözik a hagyományos spanyoloktatási módszert az aktuális témákkal, és rengeteg szabadidős tevékenységet, valamint izgalmas programokat kínálnak.

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: SpanyolországCosta Rica
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

25+ éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: SpanyolországCosta Rica

Spanyol nyelvtanfolyam külföldön

Rengeteg indokunk van, hogy miért válassz külföldi spanyol nyelvtanfolyamot. Akár diák vagy, akár dolgozol, a spanyol nyelvtudás egy fontos előny a jövődre nézve. Egy spanyol nyelvtanfolyam Spanyolországban vagy Costa Ricán felerősíti ezt, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen és magabiztosan beszélj spanyolul. Spanyol nyelvtudásod észrevétlenül fejlődik, ha napi szinten használod a nyelvet az osztályteremben és azon kívül is. Programjaink és kirándulásaink spanyol nyelvtanfolyamunk alatt lehetővé teszik, hogy mindennapi helyzetekben használd a nyelvet, ami felbecsülhetetlen a nyelvtudásod fejlesztésében.

Spanyol kultúra, Costa Rica-i természet

Barcelona, Malaga, Madrid: ezeknek a spanyol városoknak a dallamos nevei hívogatnak, hogy gyere és tanuld meg itt a nyelvet. Spanyolországi spanyol nyelvtanfolyamunk során látogasd meg ezeket a híres városokat, és ismerd meg Spanyolország gazdag és változatos kultúráját. Nézd meg Barcelona híres, -még befejezetlen-La Sagrada Familia katedrálisának organikus hullámait és tornyait. Fuss a bikák elől Pamplonában. Ha jobban szereted az erdőket a városoknál, válassz egy spanyol tanfolyamot Costa Ricán és érezd jól magad egzotikus esőerdeiben. Keress skarlátvörös vagy kék tollazatú arákat, miközben a sűrű lombok között kirándulsz. Látogass meg egy vulkánt. Egy costa rica-i nyelvtanfolyam alkalmával felfedezheted a föld egyik legsokszínűbb, legtörékenyebb ökoszisztémáját.