Tabor

Nyelvi táborok Koreában

Nyelvi táborok Koreában
4.3
899
(899 értékelések)
4.3

Az éves vakációd eltöltésének igen emlékezetes módja lehet részt venni egy koreai nyári táborban. Táboraink között középiskolások és egyetemisták egyaránt megtalálhatják számításaikat, legyen szó a koreai kultúra megismeréséről vagy a karrierlehetőségeik kiszélesítéséről. A koreai nyelvi táborainkba a világ minden tájáról érkeznek diákok, így a világ minden tájáról szerezhetsz barátokat.

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Korea

Bővítsd karrierlehetőségeidet koreai nyári táborban

Kifejezetten a szakmai képességeid fejlesztésére kínálunk nyári táborokat Koreában. Ha egyetemista vagy, az ilyen nyári táborban való részvétel segíthet nemzetközi karrier elkezdésében. Nem csak hogy a nyüzsgő fővárosban, Szöulban tanulhatod a koreai nyelved, de emellett esélyed lehet gyakornoki vagy önkéntes munkára is. Ha a diplomád megszerzése után koreai cégnél dolgoznál, a nyári táborainkban megszerezheted a sikerhez kellő nyelvi készségeket és szakmai tudást.

Töltsd el a Nyarat Szöuli Nyári Táborban

Nyáron Szöulban sivatagi hőség uralkodik. Miután a napod jó részét a nyári táborunkban töltötted, kellemes hűsítő esték során fedezheted fel a város pezsgő éjszakai életét. Akár koktélokat kóstolgatnál Gangnam-ban egy dzsesszes, háztetőn kialakított bárban, vagy helyi zenét hallgatnál Hongde-ben, sose fogsz Szöulban unatkozni. Szünnapjaid során felfedezheted a kávéházakat, hogy megkóstold a pingszut. Ez egy darált jégből készült desszert, Korea kedvenc nyári hűsítője. Vagy sütkérezhetsz a közeli Kangvon tengerpartjain, vagy kipróbálhatsz vízi sportokat a Han folyón. Szöul egész évben pezsgő város, de a nyári időszakban valóban életre kell. Tegyél róla, hogy az idei felejthetetlen nyár legyen számodra és jelentkezz egy szöuli nyári táborba.