Nyelvi táborok Koreában

Az éves vakációd eltöltésének igen emlékezetes módja lehet részt venni egy koreai nyári táborban. Táboraink között középiskolások és egyetemisták egyaránt megtalálhatják számításaikat, legyen szó a koreai kultúra megismeréséről vagy a karrierlehetőségeik kiszélesítéséről. A koreai nyelvi táborainkba a világ minden tájáról érkeznek diákok, így a világ minden tájáról szerezhetsz barátokat. Ha szeretnéd hasznosan eltölteni a következő nyári szünidődet, lépj most kapcsolatba velünk és tudj meg többet a koreai nyári táborainkról.

EF Nyelvtanulás Külföldön

16 - 25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Korea

Bővítsd karrierlehetőségeidet koreai nyári táborban

Kifejezetten a szakmai képességeid fejlesztésére kínálunk nyári táborokat Koreában. Ha egyetemista vagy, az ilyen nyári táborban való részvétel segíthet nemzetközi karrier elkezdésében. Nem csak hogy a nyüzsgő fővárosban, Szöulban tanulhatod a koreai nyelved, de emellett esélyed lehet gyakornoki vagy önkéntes munkára is. Ha a diplomád megszerzése után koreai cégnél dolgoznál, a nyári táborainkban megszerezheted a sikerhez kellő nyelvi készségeket és szakmai tudást.

Töltsd el a Nyarat Szöuli Nyári Táborban

Nyáron Szöulban sivatagi hőség uralkodik. Miután a napod jó részét a nyári táborunkban töltötted, kellemes hűsítő esték során fedezheted fel a város pezsgő éjszakai életét. Akár koktélokat kóstolgatnál Gangnam-ban egy dzsesszes, háztetőn kialakított bárban, vagy helyi zenét hallgatnál Hongde-ben, sose fogsz Szöulban unatkozni. Szünnapjaid során felfedezheted a kávéházakat, hogy megkóstold a pingszut. Ez egy darált jégből készült desszert, Korea kedvenc nyári hűsítője. Vagy sütkérezhetsz a közeli Kangvon tengerpartjain, vagy kipróbálhatsz vízi sportokat a Han folyón. Szöul egész évben pezsgő város, de a nyári időszakban valóban életre kell. Tegyél róla, hogy az idei felejthetetlen nyár legyen számodra és jelentkezz egy szöuli nyári táborba.