Nyelvi táborok külföldön

Nyelvi táborok külföldön
4.5
1548
(1 548 értékelések)
4.5

A táborozás sokaknak egy életreszóló élmény marad. Miért ne kötnéd össze a kellemest a hasznossal, és jelentkezel számos nyelvi táborunk egyikébe? Külföldi nyelvi táborainkban fejlesztheted nyelvtudásod, és közben felejthetetlen élményekkel gazdagodsz. Nyelvi táboraink iskolai szünetek alatt zajlanak a világ 20 országában.

Nyelvi táborok külföldön

Nyelvi táborok külföldön

Ingyenes prospektus

Válassz programot életkorod alapján

EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16-25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: USAAngliaMáltaSpanyolországKanadaFranciaországÍrországKoreaAusztráliaJapánNémetországOlaszországCosta RicaDél-afrikai KöztársaságSzingapúrÚj-Zéland

Nyelvi táborok külföldön

Egy nyelvi táborban részt venni külföldön egy igazán különleges élmény, ahol a nyelvtanulást ötvözöd a kulturális programokkal és egyéb szabadidős tevékenységgel. A nyelvi tábor egy ideélis környezet a nyelvtanuláshoz, ahol egy barátságos légkörben tanulhatsz és alkalmazhatod a megszerzett tudást azonnal. Számos lehetőség közül választhatsz, többek között kínálunk nyelvi táborokat kifejezetten gyermekeknek, akik éppen csak elkezdtek nyelvet tanulni. Minden nyelvi óránk innovatív tanterv alapján, tapasztalt tanárok vezetésével zajlik. Az órák után pedig a diákok élvezhetik szabadidejüket új barátaikkal a csodálatos környezetben.

Érdeklődésednek megfelelő táborok

Ha van egy hobbid, miért nem kötöd össze a nyelvtanulással egy érdeklődésednek megfelelő nyelvi táborban? Ha szereted a sportot, Angliában futballtábor vár rád, Kaliforniában szörftábor, Máltán pedig vízi sportok tábora. Ha inkább a művészetek állnak hozzád közel, Londonban egy divattábor áll rendelkezésedre, színjátszótábor Oxfordban, tánctábor Torquay-ban és popsztártábor Brightonban. Felnőtteknek szintén indítuk tematikus nyelvi táborokat, melyek a vizsgafelkészítésre, üzleti angolra és sok más egyébre koncentrálnak. Ennyi választási lehetőség közül biztos lehetsz enne, hogy megtalálod a számodra ideális nyelvi tábort külföldön.