Már foglaltál az EF-nél, és kérdéseid vannak? Hívj minket a 0613278050es számon!
Cambridge English vizsga-előkészítő
Cambridge English vizsga-előkészítő

Cambridge English vizsga-előkészítő

Javíts az esélyeiden egy jó állásnál, vagy juss be egy egyetemre. Ez a vizsga soha nem évül el!
32 Tanóra/hét
( 40 perc leckénként)
16 Általános nyelvi kurzusok
04 Projektek
10 Cambridge nyelvvizsga felkészítő
02 Előadások
 • Szint:
  Középfoktól felsőfokig
 • Kezdési időpont:
  megjelölt hétfőkön
 • Tanfolyam hossza:
  8-tól 52 hétig
 • Tanfolyamot megelőző online leckék:
  a foglalás időpontjától
 • Tanfolyamot követő online leckék:
  minden angol intenzív tanfolyam után 6 hónapig

Leírás:
Finomítsd idegen nyelv hallgatási és szövegértési képességeidet, miközben hatékony tesztelési stratégiákat építesz. A Cambridge-vizsga egyben bővíti a szókincs, a nyelvtan és a kiejtés ismeretét. A vizsgák angolul olvasási, írási, hallgatási és beszédkészségeket tesztelnek és az egyetemek által elismertek.

A képesség:
A Cambridge English a Cambridge-i Egyetem részeként angol nyelvtanulók képesítését biztosítja. A nyelvvizsga bizonyítványt használhatják a legtöbb angol nyelvű országban az egyetemi felvételihez, bevándorlási hivataloknál vagy alkalmas munkáltatók számára.

Szakértelem:
Mint a világ legnagyobb Cambridge nyelvvizsga oktató szervezete, tudatában vagyunk annak, hogy a hallgatók felkészültek a legmagasabb eredményekre. Az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban működő iskoláink legtöbbje feljogosított vizsgaközpont, ami azt jelenti, hogy a vizsgát az EF iskolában dolgozó EF munkatárs végzi, hogy legbiztonságosabban és legkényelmesebben érezd magad.

Jegyezd meg:
Néhány hét általános angol nyelvóra alapot nyújthat a speciális vizsgaelőkészítő tanulmányokhoz. Plusz vizsgaidőpontok és kurzusok állnak rendelkezésedre minden hónapban, minden helyszínen.

Rövid távú előkészítés:
Ismerje meg a Cambridge vizsga tesztelési készségeinek és technikáinak alapjait. Majd érj el maximális előrehaladást a teljes vizsgaelőkészítő kurzussal - azonban használj rövid időtartamú előkészítő tanfolyamot, ha korlátozott ütemtervvel rendelkezel. Indulj el minden hétfőn, és tanulj 2-8 hétig a Cambridge-i campusunkban.

EF Learning Guarantee
EF oktatási garancia
Hathetente léphetsz újabb nyelvi szintre órák látogatásával, valamint feladatok elvégzésével. Módszerünk garancia a fejlődésedre - ha mégsem így lenne, ingyen tanulhatsz, amíg szintre nem érsz.