Intenzív angol nyelvtanfolyamok

Ha intenzív angol nyelvtanfolyamot keresel külföldön, a megfelelő helyen jársz. Angol nyelvtanfolyamaink ötvözik a személyre szabott tanulást a kis létszámú csoportos tréninggel és rengeteg célzott gyakorlással. Tanulj intenzív angol nyelvtanfolyamaink egyikén külföldön vagy tanulj otthonról online angol kurzusainkon. Bármelyiket is választod, mindenképpen rendkívül magas színvonalú oktatásban lesz részed.

Intenzív angol nyelvtanfolyamok
EF Nyelvi Év Külföldön

EF Nyelvi Év Külföldön

16 + éveseknek
6, 9 vagy 11 hónap
Kombináld a nyelvtanulást, szakmai tanulmányokat a folyékony nyelvtudás érdekében – élj akár 3 országban és válj többnyelvű világpolgárrá!
Helyszín: AngliaUSAKanadaMáltaAusztráliaÍrországÚj-ZélandSzingapúrDél-afrikai Köztársaság
EF Nyelvtanulás Külföldön

EF Nyelvtanulás Külföldön

16 + éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: AngliaUSAKanadaMáltaAusztráliaÍrországÚj-ZélandSzingapúrDél-afrikai Köztársaság
EF English Live

EF English Live

Online
Csatlakozz bármikor, bármilyen szinten a tanárok vezette órákhoz. Az EF Englishtown a világ legnagyobb online iskolája.
Helyszín: Tanuljon online a világ bármely részéről!
EF Language Training

EF Language Training

vállalatok és kormányok számára
Személyre szabott nyelvtanfolyam magáncégek és kormányzat számára, amely garantálja az eredményességet.
Helyszín: Online felkészítés vagy céges képzések, bárhol a világban.

Intenzív angol nyelvtanfolyam külföldön

Sokan rájönnek munkakereséskor vagy tanulmányaik során, hogy nyelvtudásuk nem elegendő céljaik eléréséhez, például az áhított munkakör betöltéséhez. Ekkor van itt az ideje egy intenzív angol nyelvtanfolyamnak külföldön. Akár csak önbizalmat szeretnél szerezni az angol kommunikációban a kollégákkal, vagy pedig álmod, hogy egy angol egyetemre bekerülj, nálunk megtalálod a számodra ideális intenzív angol nyelvtanfolyamot. Hawaii-tól Dél-Afrikáig kurzusaink elvisznek a világ minden tájára, miközben fejleszted nyelvi készségeidet, és magabiztosan kezdesz kommunikálni angolul. Ha pedig nincs időd utazni, online angol kurzusaink ideálisak számodra.

Tanulj angolul a saját szabályaid szerint

Mindenkinek megvan a saját oka az angoltanulásra, és senkitől nem várhatjuk, hogy igazán motivált legyen, ha az általa végzett angol tanfolyam nem illeszkedik a céljaihoz. Ezért dolgozunk együtt veled már az első pillanattól kezdve, hogy intenzív angol nyelvtanfolyamunkat az igényeidhez, aktuális nyelvi szintedhez és elérhetőségedhez igazítsuk. Mi nem partneriskolákban kínálunk angol nyelvtanfolyamokat. Mindegyik iskola a sajátunk, így mi mindent tudunk az összes iskolánkról, és segíteni tudunk a számodra tökéletes program kiválasztásában. Akár intenzív angol nyelvtanfolyamod megkezdése után is változtathatsz, ha úgy érzed, nem haladsz az elképzeléseidnek megfelelően, vagy pedig több időre van szükséged a tanuláshoz.