Cserediák program az USA-ban

Cserediák program az USA-ban

Gyere az USA-ba cserediák programunkra, hogy megismerhesd az igazi amerikai kultúrát. Akár néhány hetes cserediák programjaink közül választasz, akár egy egész szemesztert töltesz az USA-ban, új kulturális élményekkel, és sokkal magabiztosabb angol nyelvtudással térsz majd haza.

Életkor választása

EF Nyelvtanulás Külföldön

16+ éveseknek
2-24 hét között

Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 12 nyelv és 54 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.

Helyszín: USA
Város: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle, Washington D.C.

EF Nyelvi Év Külföldön

16+ éveseknek
6, 9 vagy 11 hónap

Kombináld a nyelvtanulást, szakmai tanulmányokat a folyékony nyelvtudás érdekében – élj akár 3 országban és válj többnyelvű világpolgárrá!

Helyszín: USA
Város: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle, Washington D.C.

EF Academy

14-19 éveseknek
Középiskolai érettségi külföldön

Érettségizz külföldön az egyik nemzetközileg ismert magániskolában Angliában, az USA-ban vagy Kanadában.

Helyszín: USA
Város: Pasadena, New York

Cultural Care Au Pair

18-tól 26 éves korig

Gondoskodj gyermekekről egy amerikai család otthonában, melyért heti fizetést és egyetemi órákat kapsz.

Helyszín: USA
Város: Ezekben városokban vannak vendéglátó családok: USA

Hult International Business School

Alap, mester, MBA és Vezetői Oktatás

Szerezz üzleti végzettséget a Hult iskolában, amely egy egyedülálló díjnyertes intézmény az üzleti iskolák közt.

Helyszín: USA
Város: New York, San Francisco, Boston

Nyelvtanfolyamok az USA-ban

Ha szeretnélaz USA-ban tanulni számos nyelvtanfolyamot kinálunk Neked amiből tudsz választani. Biztosan tetszene mondjuk az angol tanulás az USA-ban akkreditált EF nyelviskolában. A fiatalabb diákok részt vehetnek egy nyelvi táborban vagy felfedezhetik a New York-i privát bentlakásos iskolánkat. Vagy talán egy egyetemi előkészítő programot választhatnak az Egyesült Államokban vagy akadémiai fokozatot. Bármelyik programot is választod az USA-ban biztos, hogy mélyebben el fogsz merülni az amerikai kultúrában.

Cserediák programok

Cserediák programra utazni egy felejthetetlen élmény a mi nyelviskolánk az USA-ban egy tökéletes hely lehet erre. Függetlenül attól, hogy 2 hónapot vagy 2 évet szeretnél kint tölteni itt megtalálhatod azt az angol tanfolyamot ami megfelel az elvárásaidnak. Van akinek az elsődleges cél az angol tanulás. Ilyen esetben válaszd az intenzív angol kurzust az USA-ban.Mások számára a cél a diploma megszerzése. Bármi is legyen a célod, ha beiratkozol egyik kurzusunkra tökéletesen felkészülhetsz ezzel a nemzetközi jövődre.