ISKOLÁINK NYITVA TARTANAK! Aktuális tudnivalókért és elérhetőségekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kínai nyelvtanfolyam

Sok ember szerint a kínai az egyik legnehezebb nyelv a világon. A leghatékonyabb módszer a nyelv elsajátítására egy kínai nyelvtanfolyam Kínában, ahol a nap 24 órájában gyakorlohatod a beszédet és írást különféle szituációkban. Kínai nyelvtanfolyamaink ötvözik a hivatalos oktatási formát a kulturális időtöltéssel és szabadidővel, mely a tökéletes egyensúyt nyújtja ahhoz, hogy magabiztosan kezdj kommunikálni kínaiul.

Kínai nyelvtanfolyam

EF Nyelvi Év Külföldön

16 + éveseknek
6, 9 vagy 11 hónap
Kombináld a nyelvtanulást, szakmai tanulmányokat a folyékony nyelvtudás érdekében – élj akár 3 országban és válj többnyelvű világpolgárrá!
Helyszín: Kína

EF Nyelvtanulás Külföldön

16 - 25 éveseknek
2-24 hét között
Tanulj nyelvet gyorsabban egy akkreditált EF iskolában. Válassz 10 nyelv és 50 helyszín közül az év bármelyik hétfőjén.
Helyszín: Kína

EF Nyelvtanulás Külföldön

25 + éveseknek
1-24 hét között
Lendítsd fel nemzetközi karriered személyre szabott nyelvtanfolyammal a világ legnagyszerűbb vásrosaiban. Tanfolyamok kimondottan felnőtteknek és fiatal szakembereknek fejlesztve.
Helyszín: Kína

Programok böngészése népszerű helyszínek alapján

Kínai nyelvtanfolyam

Kínai nyelvtanfolyamainkon tapasztalt oktatóktól tanulhatsz, és átsegítenek majd minden nehézségen átsegítenek majd, amivel a kínai nyelvtanulás során találkozol. A kiejtéstől az írásjelekig, kínai kurzusainkon megismerheted a nyelvet minden szempontból. A felkészítéssel, amit az órákon kapsz, könnyebben használhatod majd a kínai nyelvet a mindennapokban. Gyakorolhatod a nyelvet, amíg ételt rendelsz egy étteremben, nézegeted az újságot, vagy email-t küldesz egy új barátnak. Teljesen elmerülve a környezetedben, képzett oktatóinkkal biztos lehetsz benne, hogy kínai nyelvtanfolyamod hatásosnak bizonyul.

A világ legnagyobb osztályterme

Kína egy hatalmas és változatos nemzet, egy óriási gazdasági és szociális átalakulás időszakában. Kína egy nagyon izgalmas hely, és ez a legjobb alkalom megtanulni a nyelvét. Kínai kurzusod alatt Shanghai-ban vagy Beijing-ben lakhatsz, a világ legnagyobb városainak egyikében. De Kína egyúttal a Ázsia mezőgazdasági központja is, és a legősibb kultúrák otthona. Kínában egy kínai nyelvtanfolyamon részt venni nem csak arról szól, hogy milyen jól megtanulod a nyelvet beszélni. Az idő, amit Kínában töltesz a kínai nyelvtanfolyam alatt az ország első kézből való megismeréséről is szól, és hogy elsajátítsd a kultúrális szokásokat, hogy megfelelően tudj kapcsolatot teremteni a kínai emberekkel.