Angol idézetek

Híres idézetek angolul

Vannak olyan idézetek, amelyek a mindennapi nyelv részévé váltak, és az angol anyanyelvű emberek számára ismertek. Hasznos megismerkedni ezekkel, mert nem tudhatod, hogy mikor bukkannak fel egy beszélgetésben. Ezeknek a szerzői a legtöbb esetben híres angol emberek voltak, többek között tudósok, politikusok, vagy írok. Megtudhatsz többet az angol kultúráról, ha egy kicsit utána nézel, hogy kik voltak ezek az emberek és miről lettek híresek.

Lásd a listát a leghíresebb angol idézetekről.

Idézetek az angol nyelvről

Sokan tanultak angolul előtted, és közülük voltak olyanok, akik érdekes dolgokat meséltek erről az élményről. Jó móka lehet arról olvasni, hogy mások mit gondolnak az angol nyelvről és arról, hogy milyen egy angolul tanuló személynek lenni. Habár ezek valószínűleg nem annyira ismertek azok számára, akiknek az angol az anyanyelvük, ezek az idézetek egy jól megérdemelt szünetet jelentenek a tanulmányaidtól.

Lásd a kollekciónkat az angol nyelvről való idézetekről.

Inspiráló idézetek az angolul tanulóknak

Annál semmi sem jobb, mint amikor találsz egy olyan vicces vagy sokatmondó idézetet, ami arra késztet, hogy tanulj többet. Amikor nehezen megy az angol nyelv tanulása, segíthet az, ha tudod, hogy mások is ugyan azokba a problémákba ütköztek vele, mint te magad. Ha találsz olyan idézeteket, amelyek jelentenek számodra valamit, vagy egy jóleső löketet adnak, nyomtasd ki őket és helyezd őket az íróasztalod közelébe. Ezek segíthetnek olyan pillanatkoban, amikor nehezedre esik tanulni, vagy éppen frusztráló a lecke.

Lásd a kollekciónkat inspiráló idézetekkel az angolul tanulóknak.