EF SET Quick Check

Az EF SET Quick English Check az EF SET English Certificate rövidített verziója, mely azon jelentkezőknek nyújthat segítséget, akik csekély időbefektetéssel szeretnének hozzávetőleges információt szerezni angol nyelvtudásukat illetően. A Quick English Check-et tanárok is használják előzetes tudásfelmérésre, hogy megtudják, milyen csoportba érdemes helyezni a diákjaikat.

A vizsga felépítése

Az EF SET Quick English Check egy időkorlátos, 15 perces vizsga. Az olvasás és hallás utáni szövegértési készségeket méri fel. A Quick English Check eredménye lehet alacsony, közepes vagy magas, azaz a CEFR-skála szerinti A, B vagy C szintű. A többi EF SET vizsgával ellentétben az EF SET Quick English Check nem adaptív, azaz bár többször is teljesíteni lehet, a kérdések nem fognak változni.

Elérhetőség

Ahogyan az összes EF SET vizsga, úgy az EF SET Quick English is ingyenesen, online elérhető. Az eredmények azonnal megoszthatók a LinkedIn-en angol nyelvi szakképesítésként, mindazonáltal az EF SET English Certificate-öt jóval gyakrabban használják fel e célból, mivel pontosabb eredményt képes adni.